Αμανατίδης: “Κακό αποτέλεσμα, κακή εμφάνιση”

SONY DSC

Ο Περικλής Αμανατίδης αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις των Τρικάλων.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών σχολίασε ότι οι παίκτες του δεν επηρεάζονται αρνητικά. Απεναντίας τόνισε ότι η ομάδα θα έχει επόμενη ημέρα και παράλληλα υπογράμμισε ότι τα Τρίκαλα στα περισσότερα παιχνίδια έχουν διαφημίσει το ποδόσφαιρο με την εικόνα που δείχνουν στα ματς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης:

«Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς.  Ήρθε μέσα από μία κακή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να κάνουμε κάποιο γκολ. Δεν μπήκε. Δεν ήταν όμως ανάλογη με τις εμφανίσεις που κάναμε σαν ομάδα και αυτό μας στενοχωρεί, γιατί η εικόνα μας δεν είναι αυτή.

Τα Τρίκαλα πρέπει να παίζουν πάντα με γνώμονα τη νίκη. Αυτός είναι ένας καλός φάρος για αυτή την ομάδα. Δεν με πειράζει να χάσει μία ομάδα, ειδικά αυτά τα παιδιά που έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, ένα τρομερό σερί 13 νικών. Τους έχω πει και στη νίκη και στην ήττα είναι πολύ μεγάλο πράγμα να έρχεται από δουλειά,  κόπωση, προσπάθεια, ένταση. Νομίζω  ότι φάγαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα σημείο που η ομάδα μας έχει το σθένος να αντιδράσει, να απαντήσει. Δεν είχαμε αυτή την εικόνα, αυτό είναι που μας στενοχωρεί. Και είναι μία εικόνα που πρέπει να αλλάξει».

Για το τι έγινε στο τέλος στη φυσούνα:

«Δεν γνωρίζω. Μικρή σημασία έχουν στις πορείες των ομάδων. Είναι για άλλες σελίδες των εφημερίδων».

Για τη διάδοχη κατάσταση και πόσο προβληματίζει η σεναριολογία για το ιδιοκτησιακό:

«Εμείς κάνουμε προσπάθεια να μην επηρεάσει τους παίκτες αρνητικά, γιατί σημαίνει ότι υπάρχουν εξελίξεις, η ομάδα θα έχει σίγουρα επόμενη ημέρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα των Τρικάλων έχει φτιάξει ένα όνομα που εκθειάστηκε από διάφορους παράγοντες, προπονητές των αντιπάλων, κερδίσαμε πολλά παιχνίδια, παίξαμε και διαφημίσαμε το ποδόσφαιρο στα περισσότερα. Είμαι σίγουρος ότι έχει τη δυναμική και αυτές οι ομάδες δεν πεθαίνουν ποτέ και υπάρχει η επόμενη ημέρα».

Πηγή: Flnews.gr