Έριξαν αυλαία ΑΕΤ και Πυργετός

18425324_1510965608947969_8456901583474481665_nΤέσσερις  μέρες νωρίτερα τελειωσαν το πρωτάθλημα

 

Τέσσερις μέρες νωρίτερα τελειωσαν το πρωτάθλημα οι ομάδες ΑΕΤ και Πυργετού και σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα  η ΑΕΤ επιβλήθηκε με 3-2 του ΔΙκέφαλου, τερματίζοντας στην έβδομη θέση και  γράφοντας απολογισμό με 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες

Στο ίδιο σκαλί της βαθμολογίας πάντως βρέθηκε και Δικέφαλος με 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο κιόλας λεπτό, είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν από ωραία πάσα του Αλεξανδρή, ο Δημόπουλος δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 9΄ σουτ μακρινό του Μπαρτζιώκα εύκολα μάζεψε ο Βαγενάς.
Στο 23΄ο Πυργετός έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντούβλη να βγάζει σε θέση για γκολ τον Αγγέλη. Όμως ο Αλεξίου πρόλαβε και «πέταξε» την μπάλα κόρνερ.
Στο 29΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με ωραίο πλασέ του Αλεξέλη για το 0-1.
Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν και στο 33΄ο Αλεξανδρής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Δημόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 38΄ο Σακελλάριος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βαγενά.
Στο 41΄ψηλοκρεμαστό του Δημόπουλου η μπάλα άουτ.
Στο 43΄ Ντούβλης έκανε το φάουλ και ο Κουτσάγιας εντυπωσιακά έβγαλε σε κόρνερ.
Και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά, ο Βαγενάς δεν έκανε έξοδο και ο Μαγκούτης με προβολή το 2-1.
Στην επανάληψη ο Πυργετός έφερε το ματς στα ίσα. Στο 48΄ο Ντούβλης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κουτσάγια για το 2-2.
Ενώ δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Αλεξέλης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κουτσάγια σε τετ α τετ, με τον νεαρό τερματοφύλακα να αποκρούει.
Στο 57΄ο Ντούβλης βρήκε τον Αγγέλη, ο επιθετικός του Πυργετού προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κουτσάγια και ο Πούλιος έσωσε την ομάδα του διώχνοντας πάνω στην γραμμή.
Στο 59΄κεφαλιά του Αγγέλη άουτ.
Στο 80΄ο Μαγκούτης το σουτ με τα πόδια έδιωξε ο Βαγενάς.
Στο 88΄ο Τσαρούχας από πλάγια θέση σούταρε και έγραψε το τελικό 3-2.
ΑΕΤ (Γκένας): Κουτσάγιας, Πούλιος, Σακελλάριος, Ζωγράφος (85΄Τσιρογιάννης), Αλεξίου Δ, Μπαρτζιώκας (83΄Ντάσκας), Τσαρούχας, Μαγκούτης, Δημόπουλος, Αλεξίου Ε, Αλεξανδρής (70΄Γκόγκας ).

Πυργετός (Γουργούλιας): Βαγενάς, Καραγκούνης, Παζαράς, (63΄Λέκας), Φθενάκης, Τσιάκαλος, Αλεξέλης, Τσιώλης, Δερμάνης, Αγγέλης, Ντούβλης, Βρατσίστας

 

 

Θα παίξουν το Σάββατο ( 17.00)

 

Καστράκι-Φαρκαδόνα

Σαράγια-Δενδροχώρι

Φήκη-Κρύα Βρύση

Δήμητρα-Άγ. Οικουμένιος

.

Πορταϊκός-Γριζάνο

Μετέωρα-Καρυές

Νεοχώρι-Μεγαλοχώρι