Διπλό παραμονής για Πανελευσινιακό

1673347

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κέρδισε μέσα στην Καλλονή με 1-3.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του, έκανε ο Πανελευσινιακός ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Καλλονής στην έδρα της, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός, αποτέλεσμα το οποίο βάζει για τα καλά τους «σταχυοφόρους» στην μάχη της παραμονής, εν αντιθέσει με την Καλλονή η οποία βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκα καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, και μόλις στο 4΄ έφτασαν κοντά στο 1-0, η κεφαλιά όμως του Ευαγγελιδάκη αποκρούστηκε από τον Γκόμες.

 

Η απάντηση από την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, ήρθε στο 13΄ με το σουτ του Ζέλιου να αποκρούεται αρχικά από τον Μανιάτη, και εν συνεχεία από το δοκάρι της εστίας του.Από το σημείο εκείνο κι έπειτα το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τους Λέσβιους, κάτι που είχε σαν συνέπεια σε δύο ακόμα περιπτώσεις να φτάσει κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει. Αρχικά στο 35΄ ο Αγγελούδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μανιάτη, ωστόσο αστόχησε, ενώ στο 40΄ το σουτ του Γραικού αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Δημήτρη Γαβαλά.Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν μέχρι εκείνο το σημείο οι Ελευσίνιοι, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 42΄ με το σουτ του Ζουλιώτη.

Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων όμως ήταν άμεση, καθώς ο Κωνσταντινίδης στο 44΄ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 45΄ η ΑΕΛΚ έχασε την ευκαιρία να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Γιουκαρή δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Πανελευσινιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους, και στο 50΄ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Κωνσταντινίδη.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πανελευσινιακός, προσπάθησε να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ με το οποίο θα κλείδωνε την νίκη του. Αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στο 63΄, το σουτ όμως του Κωνσταντινίδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μανιάτη. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχαν στο 64΄ με τον Κασνέτση. Στο 66΄ το σουτ του Σταματάκη αποκρούστηκε από τον Μανιάτη σε κόρνερ, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα (36′ Αποστόλου), Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ (55′ Μέξης), Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σισέ, Σοφιάνης (68′ Δικαιόπουλος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμες, Τσίγκρος, Γραικός, Κολόκας, Ζέλιος (78′ Μουστάκης), Κασνέτση (65′ Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς (56′ Δημόπουλος), Αγγελούδης.

Βαθμολογία

1.Απόλλων Σμύρνης 72

2.Λαμία 71

3.Άρης 62

4.Τρίκαλα 58

5. ΟΦΗ 58

6.Σπάρτη 45

7.Αγροτικός Αστέρας 37

8.Παναιγιάλειος 32

9.Πανσερραϊκός 32

10.Χανιά 33

11.Αναγέννηση Καρδίτσας 31

12.Αχαρναϊκός 29

13.Κισσαμικός 29

14.Αιγινιακός 28

15.Καλλιθέα 24

16.Πανελευσινιακός 24

17.Καλλονή 19

18.Πανθρακικός -6

Θέσεις 1-2: Άνοδος

15-18: Υποβιβασμός

Επόμενη Αγωνιστική (6-7/5)

Σάββατο (6/5)

Λαμία – ΟΦΗ

Κυριακή (7/5)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος

Απόλλων Σμύρνης – Πανελευσινιακός

Άρης – Αχαρναϊκός

Καλλιθέα – Αιγινιακός

Πανθρακικός – Πανσερραϊκός 0-3 α.α.

Σπάρτη – Αγροτικός Αστέρας

Τρίκαλα – Καλλονή

Χανιά – Κισσαμικός