Αντηλιακό προσώπου με χρώμα

Τα αντηλιακά frezyderm είναι επαναστατικά προϊόντα, τα οποία προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό (άνδρες και γυναίκες) λύσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στις εξελιγμένες συνθέσεις τους, προστατεύουν αποτελεσματικά από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, χαρίζοντας παράλληλα απαλότητα και ενυδάτωση στο δέρμα.

Το SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 50+ είναι ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα, το οποίο έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στις  βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Το συγκεκριμένο πρωτοποριακό έγχρωμο αντηλιακό έχει μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή με ένα άγγιγμα. Εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ενώ προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία και μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για ανοιχτούς φωτότυπους, φωτοευαίσθητα δέρματα, επιδερμίδες με σπίλους και με ουλές, πρόληψη της φωτογήρανσης και προστασία από τις δερματικές δυσχρωμίες. Μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε ηλικιακή ομάδα και ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Πρόκειται για μένα υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο και μη φαγεσωρογόνο σκεύασμα. Δεν περιέχει άρωμα και parabens. Χαρίζει ματ όψη για έξι ώρες και απορροφάει τη λιπαρότητα και το σμήγμα. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ενώ επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Έχει μη λιπαρή υφή για να απλώνεται εύκολα και να απορροφάται γρήγορα. Δεν κολλάει στο δέρμα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και άλλα κατάλοιπα.