Τα ματς που θα κρίνουν την άνοδο

Το πρωτάθλημα της Football League μπήκεστην τελική του ευθεία.

 

Έχει ξεκαθαρίσει πλέον πως η άνοδος θα παιχτεί ανάμεσα σε τρεις ομάδες τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Λαμία και τον Άρη. Αυτή τη στιγμή οι δύο πρώτοι έχουν τον πρώτο λόγο όμως τον Άρη δεν μπορεί κανείς να τον ξεγράψει!

Πόσο μάλλον, όταν στο πρόγραμμα που ακολουθεί έχει να δώσει τα παιχνίδια με Λαμία και Απόλλων στην έδρα του! Η διαφορά από την δεύτερη Λαμία άλλωστε είναι έξι βαθμοί και αν οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ματς του Χαριλάου θα έχουν σίγουρα μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Απόλλων από την άλλη, που φαίνεται να είναι πιο κοντά απ’ όλους στην άνοδο, έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα… Μπορεί να υπολογίζει σε ένα +3 με τον Πανθρακικό (το οποίο όμως έχουν να πάρουν και οι άλλοι δύο), όμως έχει να πάει στο Ηράκλειο την επόμενη αγωνιστική, στη Λαμία δύο εβδομάδες μετά, αλλά και στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Τρία ντέρμπι εκτός έδρας που θα είναι όλα… φωτιά.

Τέλος η Λαμία, έχει ΟΦΗ και Απόλλων στην έδρα της η οποία είναι το απόλυτο κάστρο! Μοναδικό δύσκολο παιχνίδι αυτό στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη! Με λίγα λόγια, φαίνεται να έχει την τύχη στα χέρια της!

Απόλλων Σμύρνης 71

ΟΦΗ*
Πανελευσινιακός
Λαμία*
Τρίκαλα
Άρης*
Χανία
Πανθρακικός**

Λαμία 68

Αχαρναϊκός*
ΟΦΗ
Απόλλων Σμύρνης
Άρης*
Πανθρακικός**
Σπάρτη*
Αναγέννηση Καρδίτσας

Άρης 62

Πανσερραϊκός*
Αχαρναϊκός
ΟΦΗ*
Λαμία
Απόλλων Σμύρνης
Πανθρακικός**
Σπάρτη

*Τα εκτός έδρας παιχνίδια…

**Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό το παίρνουν 3-0 στα χαρτιά