Ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση του προσώπου

Η αντηλιακή προσώπου https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliaki-proswpou/  αποτελεί για κάθε άνδρα και γυναίκα που θέλει να απολαύσει τον ήλιο το καλοκαίρι, μία απαραίτητη προστασία. Εκτός όμως από αυτό, μπορεί να φροντίσει το δέρμα σε βάθος.

Το Atache Anti-Ageing Fluid με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+, κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Παρέχει αντιγηραντική φροντίδα προσώπου, σε συνδυασμό με κορυφαία αντηλιακή προστασία. Είναι ιδανικό σκεύασμα για χαμηλούς φωτότυπους κατά τη διαρκή έκθεσης στις ακτίνες του ηλίου.

Πρόκειται για ένα καλλυντικό προσώπου υψηλής προστασίας, το οποίο εγγυάται μέγιστη αποτελεσματικότητα αντηλιακής προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σειρά BE SUN προσφέρει προηγμένες λύσεις φωτοπροστασίας, με προσεκτική επιλογή από ενεργά συστατικά υψηλής τεχνολογίας και αντιγηραντική δράση, με έναν αποτελεσματικό φραγμό άμυνας απέναντι στις ακτινοβολίες UVA, UVB και IR.

Δημιουργεί ένα φιλμ, το οποίο ερχόμενο σε επαφή με το δέρμα χαρίζει μία διαφανή προστατευτική μεμβράνη με δράση ενάντια στις βλαβερές ακτινοβολίες. Ακόμα, βελτιώνει τη δράση των αντηλιακών και ενεργών συστατικών που υπάρχουν, χωρίς να εμποδίζει το δέρμα να αναπνέει.

Τα κοραλλιογενή φύκια προστατεύουν από την ακτινοβολία UV/ IR και ενισχύουν την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών και του DNA του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία. Τα φύκια alaria esculenta παρέχουν δράση κατά της προγερίνης, ενώ προσφέρουν σταθερότητα, ενυδάτωση και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Τα φύκια Laminaria συμβάλλουν την ενυδάτωση του δέρματος και στη διόρθωση των ρυτίδων. Δρουν κατά των ελεύθερων ριζών, παρέχοντας προστασία στις ίνες κολλαγόνου. Ακόμα, επιδρούν πάνω στα ένζυμα που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος και ελαττώνουν την ένταση των φλεγμονωδών διεργασιών από την ηλιακή έκθεση.