Αμανατίδης : Για πρωταθλητισμό τα Τρίκαλα

a4428c4ada316a28a02f368e516881db_LΟ Περικλής Αμανατίδης έκανε λόγο για ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε για ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο μετά τη νίκη (5-0) σε βάρος της πρώην ομάδα του, του Αιγινιακού και τόνισε:

«Πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν μια νίκη που έγινε μέσα από σκληρή δουλειά, αγωνιστική πειθαρχία, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα με παίκτες που είχαν διάθεση. Αυτά τα κρατάμε και συνεχίζουμε. Τα στατιστικά αφορούν το μετά, δεν ξέρω αν η ομάδα γράφει ιστορία, θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου, παίζοντας σοβαρά μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα. Έχουν τραβήξει τα φώτα επάνω τους και συνεχίζουμε.

Τώρα πρέπει να δείξουν πως μπορούν να διαχειριστούν σωστά τη φόρμα τους. Ένα σημαντικό κομμάτι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και θα κάνουν πρωταθλητισμό, τα Τρίκαλα είναι σε ένα τέτοιο μονοπάτι. Δεν υπάρχει απογοήτευση, δεν υπάρχει χάσιμο στόχου, δεν υπάρχει αναφορά στο παρελθόν μόνο να ατενίζεις το μέλλον και να σχεδιάζεις και να ξέρεις ότι αν πιστεύεις στην δουλειά σου, πιστεύεις στους παίκτες στον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις πράγματα. Καλή συνέχεια και στην ομάδα του Αιγινιακού, πέρασα εκεί καλά, έζησα καλές στιγμές πέρυσι και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής».