Ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού

thumbnail_atomiko mathitiko protathlima afisa skaki

Απο την Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων.

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα σκακιού του Ν. Τρικάλων, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα έναρξης του 1ου γύρου στις 11.00 π .μ ,στο φιλόξενο χώρο του 4ου ΓΕΛ «Αλέξ. Παπαδιαμάντης».

Οι  αγώνες αυτοί αποτελούν μία σκακιστική γιορτή  για την περιοχή μας και δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές του Νομού μας να έρθουν σε επαφή  το αγαπημένο αυτό πνευματικό παιχνίδι , χωρίς το άγχος της νίκης, αφού όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 5 ή 6 παρτίδες ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

Στην προκήρυξη που επισυνάπτεται φαίνονται οι ώρες των αγώνων και οι προθεσμίες για τις συμμετοχές. Η ώρα προσέλευσης είναι το αργότερο 10.30 το πρωί ,στο χώρο των αγώνων .

 

Το e mail στο οποίο μπορούν να δηλωθούν οι μαθητές είτε από τα σχολεία τους , είτε από τους γονείς τους είναι το xrimatoz@otenet.gr και το τηλέφωνο επικοινωνίας το 6980397777.

 

Παρακαλούμε για την κατά το δυνατόν καλύτερη προβολή των  σκακιστικών αυτών αγώνων στο Νομό μας από τις σελίδες σας ,ώστε όσοι περισσότεροι μαθητές να έρθουν σε επαφή με μια πνευματική δραστηριότητα ,με πολλαπλά οφέλη .

Ο σύλλογός μας έχει μεριμνήσει ώστε να  προσφερθούν δωρεάν προιόντα από τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Με τιμή

 

Για το Δ.Σ  της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Τοζάρος