Η υπερταχεία “πάτησε” και τον Άρη!!!

SONY DSC

7η συνεχόμενη νίκη και 1-0 τον Άρη!!!!

Κοινότυπο; Ίσως. Θα το πούμε μία ακόμη φορά όμως. Τα Τρίκαλα μόνο τον εαυτό τους αδίκησαν στον πρώτο γύρο και κανέναν άλλο. Με τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο και τον μεγαλομέτοχο μακριά η ομάδα βρήκε την ηρεμία της και την αυτοπεποίθηση της και καταπίνει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον μέσα έξω.

Μέσα σε μία εβδομάδα κέρδισε εκτός τον ΟΦΗ και μέσα τον δεύτερο και τρίτο της βαθμολογίας, Λαμία και Άρη.

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι το οποίο παρακολούθησαν περίπου 5.000 φίλαθλοι τα Τρίκαλα ήταν πολύ καλύτερα του Άρη. Με γκολ του Μπαλμπόα στο 35′ πήραν την νίκη και θα μπορούσαν να “κλειδώσουν” το παιχνίδι όταν στο 56′ ο Γιαννιτσάνης δεν μπόρεσε να νικήσει με πέναλτι τον Διούδη (το είχε κερδίσει ο Κουσκουνάς απο τον Ταυλαρίδη).

Οι Αρειανοί αναθάρρησαν μετά το χαμένο πέναλτι, βγήκαν μπροστά και στο 69′ πήραν την αριθμητική υπεροχή καθώς αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μουμίν. Λίγα λεπτά αργότερα όμως αποβλήθηκε και ο Ταυλαρίδης του Άρη οπότε οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες.

Το σερί των Τρικάλων απο 7 συνεχόμενες νίκες θα πάει στις 8 καθώς την επόμενη αγωνιστική θα κερδίσουν στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ. Κολοσιώνη, Καλαμπόκη απο την Αιτωλοακαρνανία.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν. Κουσκουνάς (88′ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (74′ Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (80′ Ρομπέρ)

Αρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τσανακάκης, Καράμπελας, Γκονζάλες, Μπράβο (52′ Ντούνης), Μιλούνονιτς, Παυλίδης, Ίλιτς, Τάτος (19′ λ.τρ. Καπνίδης), Γκαρσία (79′ Ντόγος)

To Live της αναμέτρησης απο το sportrikala.gr:

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Άρη. Οι “κυανέρυθροι” μετρούν ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών  με τον Περικλή Αμανατίδη να μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο των Τρικάλων.

7′ O Αποστολίδης πέφτει στα πόδια του Ίλιτς και μαζεύει πριν αυτός γίνει επικίνδυνος

9′ Τρομακτική ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Μπαλμπόα εξ επαφής μετά απο γύρισμα του Γκόλια έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη!

15′ Ο Διούδης διώχνει με υπερένταση προ του Κουσκουνά

18′ Κίτρινη κάρτα στον Καράμπελα

19′ Αλλαγή υπό έντονες αποδοκιμασίες για τον Τάτο λόγω τραυματισμού. Οι Τρικαλινοί τα έχουν μαζί του απο την συμπεριφορά του στον αγώνα του πρώτου γύρου

20′ Και πάλι ο Διούδης μαζεύει προ του Κουσκουνά

31′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαϊκαρά

34′ Μετά απο φάουλ του Γκόλια αδύναμη κεφαλιά του Μπαλμπόα στην αγκαλιά του Διούδη

35΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Ο Μπαλμπόα απο κοντά μετά απο πάσα του Γιαννιτσάνη!!!!

38΄ Παραλίγο και δεύτερο γκολ. Μετά απο σέντρα Μπαϊκαρά κεφαλιά του Γιαννιτσάνη ελάχιστα άουτ. Καθολική επικράτηση των Τρικάλων

45΄Σουτ του Κουσκουνά έξω απο την περιοχή διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Διούδης. Μετά το κόρνερ κεφαλιά του προωθημένου Βέρτζου μαζεύει ο Διούδης

SONY DSC

46′ Αδύναμο σουτ του Μπαϊκαρά απο καλή θέση μαζεύει ο Διούδης

52′ Κίτρινη κάρτα στον Παυλίδη

54′ Καθαρό πέναλτι του Ταυλαρίδη πάνω στον Κουσκουνά. Κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Άρη

55′ Μεγάλη ένταση με τον Διούδη να δέχεται κίτρινη κάρτα για κάτι που είπε στον Γιαννιτσάνη που θα είναι ο εκτελεστής του πέναλτι. Κίτρινη και στον Μουμίν

56′ Κακή εκτέλεση απο τον Γιαννιτσάνη με τον Διούδη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία!!!

(*) Μεγάλη ένταση στο γήπεδο, κόκκινο πανί ο Διούδης

66′ Καλή στιγμή για τον Άρη. Σουτ του Ίλιτς έξω απο την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη

69′ Τα Τρίκαλα συνεχίζουν με παίκτη λιγότερο. Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Μουμίν

72′ Αποκατάσταση των αριθμητικών ισορροπιών. Μετά απο κοκορομαχία Ταυλαρίδη και Κουσκουνά, οι δύο παίκτες βλέπουν απο μία κίτρινη κάρτα. Για τον Ταυλαρίδη είναι η δεύτερη, αποβάλλεται, και έτσι μένει και ο Άρης με δέκα παίκτες

79′ Κίτρινη κάρτα στον Μιλούνονιτς

84΄ Ωραία αντεπίθεση των Τρικάλων αλλά το σουτ του Ρομπέρ στο τέλος αδύναμο

90′ Κίτρινη κάρτα στον Ντόγο

90+ Κίτρινη κάρτα στον Βέρτζο

90+ Κίτρινη κάρτα στον Λαμπάκη

90+ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα, ο Μπαϊκαρά, έφυγε μόνος αλλά σούταρε άουτ.

Λήξη του αγώνα, μεγάλη νίκη του ΑΟΤ!!!