Τελειώνει ο Λίλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

1354318Ο Λίλα υπέγραψε μόνος του την… καταδίκη του!

 

Όταν ο Άντι Λίλα ήρθε το 2011 στην ομάδα της Ηπείρου έκανε τους πάντες να μιλάνε για το ταλέντο του και τις εμφανίσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα τελευταία δυο χρόνια όμως κάνει ότι περνά από το χέρι του για να  αποτελέσει παρελθόν από τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Το 2015 είχε δείξει τον αετό της «Μεγάλης Αλβανίας» όταν σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά είχε λάβει «συγχωροχάρτι». Την Πέμπτη ήρθε στο φως ένα βίντεο, όπου μαζί με συμπαίκτη του στην Εθνική Αλβανίας, χλευάζουν την Ορθοδοξία και τους ιερωμένους!

Αυτή την φορά όμως ο Λίλα δεν θα την γλιτώσει τόσο φθηνά… Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης περιμένει τον Αλβανό άσο να επιστρέψει στα Γιάννενα, μετά το πέρας των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και στη συνέχεια θα τον βάλει στον «πάγο».

Ο Λίλα δεν σεβάστηκε ούτε τη χώρα που τον φιλοξενεί αλλά ούτε και την θρησκεία της. Ούτε καν τα πρόσωπα της ομάδας με τα οποία συνεργάζεται αυτά τα χρόνια καθώς και τα πιστεύω τους. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτη της ομάδας πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλοι στην ΠΑΕ κι ο ΠΑΣ δεν σκοπεύει να του δώσει άλλη ευκαιρία!

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και είναι δεδομένο πως δεν θα ανανεωθεί. Παράλληλα ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου Γιάννης Πετράκης, στον οποίο αναφέρθηκε στο βίντεο ο Λίλα προσβάλλοντας την πίστη του στο Χριστιανισμό, φαίνεται μετανοιωμένος για την στήριξη που του έδειξε και σκοπεύει να τον κάνει… μόνιμο στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι λοιπόν η καριέρα του Λίλα τελειώνει άδοξα στον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Θα μπορεί φυσικά να επιστρέψει και στην πατρίδα του μιας και έμπλεξε με διάφορες καταστάσεις στην χώρα του που ξεπερνούν τον αθλητισμό!