Σφαιρόπουλος: «Ξεχωριστά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Ικανοποιημένος στις δηλώσεις του ο κόουτς του ΟΣΦΠ

 

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων που διατήρησε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή έχοντας προβάδισμα για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε χαρακτηριστικά: «Hταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Στην πρώτη περίοδο δεχθήκαμε μόλις 11 πόντους. Στη δεύτερη περίοδο είναι αλήθεια πως έπεσε ο ρυθμός. Η γενικότερη εικόνα, όμως, ήταν αρκετά καλή έπειτα από μία κακή ήττα. Σιγά – σιγά προχωράμε προς το τέλος.

Εχουμε ακόμα 4 παιχνίδια στην Α1 θέλουμε να τα απομονώσουμε, να τα δούμε ξεχωριστά για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Επίσης, πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague, έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, τα κοιτάζουμε ξεχωριστά και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Εχουμε μία δύσκολη εβδομάδα, έχουμε δύο παιχνίδια back to back Πρώτα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για να δώσουμε μία δύσκολη μάχη».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος του αγώνα, Δημήτρης Αγραβάνης σημείωσε: «Ηταν ένα ματς που θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Γαλατάσαραϊ. Ολα τα παιδιά προσπαθήσαμε σε άμυνα  κι επίθεση να βγάλουμε ενέργεια και ωραίες φάσεις. Η προσπάθεια φαίνεται στα πολλά ριμπάουντ που πήραμε. Το ματς με τα Τρίκαλα τελείωσε. Ερχεται μία δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ματς. Εμείς εστιάζουμε στο ματς με τον Ερυθρό και θα προετοιμαστούμε πολύ καλά για αυτό το πολύ δύσκολο ματς».