Η ώρα του τελικού!

fb 2 copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νεοχώρι και Μετέωρα διεκδικούν αύριο το κύπελλο.

Διγενής Νεοχωρίου και ΑΣ Μετέωρα διεκδικούν το μεσημέρι του  Σαββάτου στις  3  στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων το 43ο κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι δύο ομάδες  που πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής  αναμένεται να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Ευάγγελος Κοντίνος με Βοηθούς Διαιτητές τους  κ.κ. Νίκο Μανούρα και Πέτρο Κωτούλα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Θανάσης Μάρκος.

Στις 1.45 θα αγωνιστούν οι προπαιδικές ομάδες των δύο φιναλίστ σε αγώνα διάρκειας μισής ώρας με διαιτητή  τον κ. Κώστα Ζιούτο.

Η ΕΠΣ Τρικάλων σε συνεργασία με την Ξεναγός Διαφημιστική αναβαθμίζει φέτος τον θεσμό και εκτός από την συνέντευξη τύπου των φιναλιστ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη θα προχωρήσει και στην ανάδειξη του MVP του τελικού με την ψήφο των δημοσιογράφων ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το TV 10.

Στο περιθώριο του τελικού θα τιμηθούν  από πλευράς Διγενή ο Λεωνίδας Γκολίτος (πρώτος σκόρερ σε τελικούς με 2 γκολ) και ο Χρήστος Σακελλαρίου (πρώτος σε συμμετοχές με 3) και ο Σωτήρης Ντρούγιας των Μετεώρων (6 συμμετοχές και 8 γκολ).

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι δωρεάν.