Φιλικά με ΟΣΦΠ οι μικροί της Δήμητρας

6-Αντιγραφή-135

Επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΟΣΦΠ

 

Η αποστολή αναχώρησε το Σάββατο 11 Μαρτίου το μεσημέρι και διέμεινε στο Oasis Hotel στη Γλυφάδα ενώ την Κυριακή το πρωί στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ρέντη ξεκίνησαν οι αγώνες από τις 9:00πμ έως τις 1:30μ.μ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και τα τρία τμήματα της ακαδημίας ήταν άκρως ανταγωνιστικά απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ακαδημίες (ΠΑΕ) της Ελλάδας. Αρκετοί αθλητές της Δήμητρας σημειώθηκαν στα μπλοκάκια των υπευθύνων ώστε να τους ξαναδούνε στο προσεχές μέλλον. Την αποστολή της Ακαδημίας συνόδευσαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Α. Γκαραγκάνης – Ν. Γιαγιάκος, οι προπονητές Π. Βασιλείου – Λ. Πάτρας, άνθρωποι της διοίκησης Β. Γαντζούλας – Δ. Μπέντας καθώς και αρκετοί γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο άσσος του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρώτους προπονητές του ενώ φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά και εισέπραξε το θαυμασμό και το χειροκρότημα για ακόμη φορά της Ακαδημίας που τον ανέδειξε. Φυσικά ο Κώστας ανταπέδωσε με την πολύ καλή του εμφάνιση το απόγευμα της Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης” όπου έδωσε τις δύο ασίστ στα γκολ του Ολυμπιακού και ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα, ενώ το όνομά “Κώστας Φορτούνης” ακούστηκε πολλές φορές από τους αθλητές της ακαδημίας.

Εντυπωσιασμένοι λοιπόν και από αυτή την εμπειρία στο “Γ Καραϊσκάκης” έμειναν οι μικροί αθλητές  αφού παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα για τη Supeleague μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου.

Τα δύο παιδιά της ακαδημίας που αγωνίζονται στα τμήματα του ΟΣΦΠ (Θ. Τάμπος και Θ. Καρακώστας) συναντήθηκαν με τους προπονητές και τους φίλους τους και είχαν πολλά να συζητήσουν για την πορεία τους και την εξέλιξή τους. Επίσης είδαν τους αγώνες και άλλα δύο παιδιά της Δήμητρας που πλέον αγωνίζονται στην Κ14 της ΑΕΚ (Θ. Καλτσάς. – Μ. Τσιαχματιώτης) και θυμήθηκαν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στη Μπαλκούρα.

Η Ακαδημία της Δήμητρας με το πέρας των πρωινών αναμετρήσεων στου Ρέντη παρακολούθησε από κοντά τον Αγώνα για την Κ20 μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου στον οποίο αγωνίζεται ως αρχηγός ένα ακόμη πρώην ταλέντο της Δήμητρας και πολύ αγαπητός χαρακτήρας ο Νίκος Λαζαρίδης έχοντας μάλιστα ο ίδιος πολύ καλή απόδοση.

Τέλος τα γενέθλιά του γιόρτασε στο ξενοδοχείο της αποστολής ο μικρός Λουκάς Παπαγεωργίου του τμήματος Τζούνιορ ενώ μαζί με τις ευχές για τα χρόνια πολλά έσβησε και τα κεράκια της τούρτας με τους συμπαίκτες και την οικογένειά του.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει τους υπευθύνους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία τους τόσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη όσο και στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

5-Αντιγραφή-147

11-Αντιγραφή-77

3-Αντιγραφή-186