Αναβαθμισμένος ο τελικός ΕΠΣΤ-Συνέντευξη την Πέμπτη

fb 2 copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξεχωριστή χροιά θα έχει ο φετινός τελικός

Δύο ιστορικές ομάδες του Νομού, ο Διγενής Νεοχωρίου και ο ΑΣ Μετέωρα θα διεκδικήσουν το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 3 το μεσημέρι το 43ο κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Η ΕΠΣ Τρικάλων σε συνεργασία με την Ξεναγός Διαφημιστική αναβαθμίζει φέτος τον θεσμό προχωρώντας σε μία σειρά καινοτομιών προκειμένου να του αποδώσει την αίγλη που του αρμόζει.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Ντίνας όπου θα μιλήσουν οι προπονητές και αρχηγοί των δύο φιναλίστ μαζί με εκπρόσωπο της ΕΠΣ Τρικάλων στα τοπικά ΜΜΕ.

Για πρώτη φορά τελικός της ΕΠΣ Τρικάλων θα μεταδοθεί ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι και συγκεκριμένα από το TV 10 ενώ στην συνέχεια θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση.

Μία ακόμη καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του τύπου που θα καλύψουν τον αγώνα θα ψηφίσουν για την ανάδειξη του MVP του τελικού ο οποίος και θα βραβευτεί πριν την απονομή των κυπέλλων.

Επίσης θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές του παρελθόντος των δύο ομάδων με τις περισσότερες συμμετοχές και γκολ σε τελικούς.

Η είσοδος για όλους στον τελικό του Σαββάτου θα είναι δωρεάν.