Πάσα ανθρωπιάς στην Καλαμπάκα

aok_IMG_5509

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΟΚ και Βετεράνοι έπαιξαν για καλό σκοπό!

Τους μεγάλους καλαθοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο Ελληνικό Μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατοντάδες άνθρωποι, διαφόρων ηλικιών που βρέθηκαν στο κλειστό “Βλαχάβειο” Γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

Η εκδήλωση με τίτλο “Πάσα Ανθρωπιάς” έγινε με την παρουσία του μικρού Γιώργου που διοργανώθηκε ειδικά για εκείνον προκειμένου να βοηθηθεί ηθικά και οικονομικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Καλαμπάκας έφερε τους ανθρώπους του Ελληνικού μπάσκετ που χάρισαν μεγάλες στιγμές στην χώρα μας μέσω του αθλήματος και πρόσφεραν θέαμα μαζί με τους μπασκετμπολίστες του Α.Ο. Καλαμπάκας.

Στην ξεχωριστή στιγμή του αθλητισμού έγιναν βραβεύσεις σε όσους βοήθησαν να γίνει αυτός ο αγώνας και μετά από ένα χορευτικό από την Σχολή Χορού “Χορός και Έκφραση” της κας Δήμητρας Κανάτα το θέαμα ήταν απολαυστικό για όλους.

Οι Βετεράνοι έδωσαν στον μικρό Γιώργο μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους ενώ στον Α.Ο. Καλαμπάκας μια φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές τους.

Κείμενο-Φωτό: Kalabakacity.gr

aok_IMG_5548 aok_IMG_5455 aok_IMG_5560