Αμανατίδης: “Μακάρι η σπίθα να γίνει φωτιά”

DSC_0200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τι τόνισαν στην συνέντευξη τύπου οι Αμανατίδης και Μπαξεβάνος.
Περικλής Αμανατίδης: Νομίζω ότι η ομάδα μας έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκίνησε δυνατά και κόντρα στη ροή δεχθήκαμε την ισοφάριση με ένα γκολ που θα μπορούσε να μας λυγίσει ψυχολογικά αλλά δεν έγινε. Είδαμε το παιχνίδι σαν πρωταγωνιστές. Διαχειριστήκαμε την καλή μέρα με καλή αποτελεσματικότητα και οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θα πρέπει να μάθουμε στην έδρα μας και αυτό είναι και θέμα εκπαίδευσης αλλά και σκληρής δουλειάς να είμαστε με μεγαλύτερη υπομονή και πιο συγκεντρωμένοι γιατί θα έχουμε αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια μας. Πράγμα το οποίο θα γίνει. Έτσι αξίζει να βλέπεις το ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο κατοχής, σαν πρωταγωνιστής και έτσι το χαίρονται και πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και ακόμη μεγαλύτερη υπομονή. Συγχαρητήρια πάρα πολλά στους παίκτες μας, ήταν ένα δεύτερο παιχνίδι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε και άλλους παίκτες που σιγά σιγά θα τους δοθεί η ευκαιρία, να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και όλοι μαζί να την πάμε, βάζοντας μικρούς στόχους αλλα σημαντικούς για εμάς, όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτή η σπίθα που ξανά ανάβει σιγά σιγά στα Τρίκαλα ελπίζουμε να γίνει φωτιά.
Για το αν μπορεί να φτάσει στην πρώτη δυάδα: «Έχω βάλει το μυαλό μου σε ένα άλλο μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Να ξανα βρεθούμε σαν ομάδα, να βάλουμε άμεσους στόχους που θα πετύχουμε, να χτίσουμε εμπιστοσύνη πρώτα μεταξύ μας. Να μην λυγίζει η ομάδα ψυχολογικά σε ένα λάθος. Αυτό το μονοπάτι πρέπει να το πάμε μέχρι το τέλος. Έχω πείσει τους παίκτες ότι μπορούμε να μπούμε όλοι μαζί σε αυτό. Και αφού βγούμε από αυτό, θα πάμε στον επόμενο στόχο. Είμαστε εδώ και μιλάμε.

dsc_0198
Σπύρος Μπαξεβάνος: Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, το ξέραμε απο την αρχή. Ήταν ένα παιχνίδι εξάναβολής και είπαμε αν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι για εμάς, η βαθμό ή βαθμούς θα ήταν κέρδος. Φάνηκε όμως στον αγωνιστικό χώρο ότι η ομάδα των Τρικάλων ήταν ανώτερη . Προηγήθηκε απο ένα λάθος και απο κει και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα των Τρικάλων. Πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Συνεχίζουμε να περάσει και το παιχνίδι του Άρη και να μπούμε σε ένα πιο βατό πρόγραμμα για εμάς. Συγχαρήτηρια στην ομάδα των Τρικάλων για την πανάξια νίκη.