Νίκη για τις κορασίδες του Ασκληπιού

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Επικράτησαν του Φιλ. Καλαμπάκας με 3-0.
Με μία ακόμη νίκη συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Κορασίδες του Ασκληπιού. Σε ένα παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό κλειστό της Κατσιμήδου και στα πλαίσια της Β΄φάσης του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ., επιβλήθηκαν άνετα του Φιλ. Καλαμπάκας με σκορ 3-0. Μπαίνοντας δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο με το πρώτο σετ να λήγει 25-13. Το δεύτερο σετ, με μία μικρή ανάκαμψη από την ομάδα της Καλαμπάκας έληξε με 25-17, αλλά μέχρι εκεί. Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν και πάλι ένας αγωνιστικός μονόλογος από την πλευρά των κοριτσιών του Ασκληπιού, που θυμίζοντας έντονα το πρώτο, τελείωσε με 25-13.
Τα σετ : 1ο 25-13, 2ο 25-17, 3ο 25-13.
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.)  Γεωργίου Μ.,  Βράκα Ρ.(L), Παπαθεοδώρου Ε.,  Γεωργάκη Ε.,  Χύτα Μ.,  Τσιούκα Γ.,  Γατσά Ε.,  Στεφάνου Γ.,  Γεωργίου Σ.,  Χατζή Δ.
ΦΙΛ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ : (Τσικέλης Γ.)  Γκουλιάφα Δ.,  Καρκαλάκη Μ.,  Μέλλιου Μ.,  Παπαδοπούλου Δ.,  Σακελλαρίδη Φ.,  Τσιάτσιου Μ.,  Φουρτούνη Γ.,  Γίτσα Δ.,  Καραγεώργου Α.,  Καλούδα Ε.,  Ζάρα Μ.,  Τσικέλη Α (L).