Μπάρλοου: “Το μυαλό μου είναι στα Τρίκαλα”

1_701

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απολαυστικός ήταν στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα.

Η οικογένεια Μπάρλοου έκλεψε με τον τρόπο της την παράσταση στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Ο υιός Κέλσι ήταν ο πρωταγωνιστής των Τρικάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ, απέναντι στον μπαμπά Κένεθ, ο οποίος για τρία χρόνια είχε αγωνιστεί στον δικέφαλο του Βορρά. Αναμενόμενο ο Κέλσι Μπάρλου, να κλέψει την παράσταση με τον δικό του τρόπο και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στην Πυλαία.

«Ήρθαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ήττα δεν σου αφήνει και τα καλύτερα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός, μία καλή ομάδα, μάλλον χάσαμε τη συγκέντρωση μας και σίγουρα δεν έπρεπε να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Είχαμε κάποια σερί, όπως και ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πια στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Προμηθέα».

Σε ερώτηση για το αν κουράστηκε προς το τέλος, απάντησε: «Ίσως ήταν θέμα δυνάμεων. Όταν ο ΠΑΟΚ έκανε το σερί του, εμείς πήραμε κάποια βιαστικά σουτ. Χάσαμε τον ρυθμό μας και έτσι ήρθε η ήττα».

Το γεγονός πως έπαιξε υπό το βλέμμα του μπαμπά Κένεθ, δεν έμεινε ασχολίαστο: «Προσπάθησα να μην το σκέπτομαι ιδιαίτερα. Το χάρηκα που ήρθε πάντως. Έπαιξα καλά, αλλά το έκανα χιλιάδες φορές με τον ίδιο παρόντα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ιστορία από τα Τρίκαλα, αλλά για μένα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Τους νικήσαμε στην αρχή της σεζόν και πίστευα ότι μπορούσαμε και εδώ. Χάσαμε και αυτό μου μένει”.

Όσο για το αν θα ήθελε να παίξει στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ απάντησε διπλωματικά: “Παίζω τώρα για τα Τρίκαλα. Έχω μιλήσει πολύ για τον ΠΑΟΚ με τον πατέρα μου και υπάρχουν συναισθήματα γι’ αυτήν την ομάδα. Όταν σκέπτομαι ελληνικό μπάσκετ, το μυαλό μου δεν πάει στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, αλλά στον ΠΑΟΚ”.

Ο Κέλσι Μπάρλοου ρωτήθηκε και για φήμες που τον θέλουν να έχει προτάσεις από το εξωτερικό: “Δεν ξέρω, αυτά τα γνωρίζει ο ατζέντης μου. Το μυαλό μου είναι στα Τρίκαλα.»