Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Αστέρα

Με  γκολ του Μαρινάκη, το πρώτο του μετά από 49

4064712

η πρώτη ομάδα που βρίσκεται στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να επικρατούν και το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη με 1-0 σε ένα ματς όπου ήταν σαν αγγαρεία για το τριφύλλι μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Μαρινάκη, το πρώτο του μετά από 49 εμφανίσεις με τους πράσινους, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στην Ξάνθη και κατάφερε έστω και στο τέλος να φτάσει σε ακόμη μια νίκη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του.

Το τριφύλλι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και ήταν λογικό να μην έχει συνοχή στο παιχνίδι του ενώ ο 48χρονος τεχνικός ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με την Βέροια μπόρεσε να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του και παράλληλα να δώσει αγωνιστικό ρυθμό σε κάποιους άλλους. Παράλληλα είδε αγωνιζόμενο και πρώτη φορά τον Γκιγέρμο Μολίνς ο οποίος έπαιξε για μισή ώρα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στον Αστέρα με τους Αρκάδες να δοκιμάζουν και αυτοί παίκτες που έως τώρα δεν είχαν παίξει πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας της ομάδας της Τρίπολης στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αθανασιάδης, Καλτσάς (64′ Ιγκλέσιας), Ευαγγέλου, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Μακροστέργιος, Τσουκαλάς (64′ Δημούτσος), Μπαστιανός, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς (74′ Φαρίνια), Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουχούμης, Ρέις, Λουντ, Εμποκού (66′ Χατζηγιοβάνης),  Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ (74′ Μαρινάκης), Λέτο (60′ Μολίνς).

Γκολ:  90+ Μαρινάκης

Κίτρινες:  90′ Τσιλιανίδης/28′ Μολέντο