Αλαλούμ με με τα πλάνα αγώνων Football League

Χωρίς κάμερες της ΕΡΤ στα περισσότερα γήπεδα

Στο σκοτάδι μένει η Football League σε αρκετές περιπτώσεις, αφού η συμφωνία με την ΕΡΤ έχει προκαλέσει σύγχυση, τόσο στο κρατικό κανάλι, όσο και στην διοργανώτρια με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην υπάρχουν κάμερες στα γήπεδα.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη όταν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, αφού δεν υπάρχει η «Αθλητική Κυριακή» και, φυσικά, δεν γίνεται προγραμματισμός για μια έκτακτη εκπομπή για την δεύτερη κατηγορία που έχει δώσει τα αποκλειστικά δικαιώματα στην ΕΡΤ.

Από την άλλη πλευρά, στην διοργανώτρια δεν έχουν μπει σε μια διαδικασία συνεννόησης με τα τοπικά κανάλια, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαφήμισης του προϊόντος. Αποτέλεσμα; Σε πολλά από τα γήπεδα σήμερα (22/02) δεν υπήρχαν κάμερες. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν υπήρχε κάμερα ούτε στην Αθήνα για το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον ΑΟ Χανιά, ενώ απούσα ήταν η κρατική τηλεόραση και από τις Σέρρες.

Στο Αιγίνιο δεν υπήρχε κάμερα από κανένα κανάλι. Μάλιστα, ο παρατηρητής δεν επέτρεψε ούτε στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Afastream» να περάσει, παρότι επιδείχτηκε άδεια από την ΕΡΤ και υπήρχε η σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, ώστε τόσο οι φίλοι του Αιγινιακού, όσο και εκείνοι του ΟΦΗ να δουν τις φάσεις της αναμέτρησης. flnews