Καλλιθέα: «Ξυλοδαρμός επί πέντε λεπτά στον Κουρμπανά»

ec41796eb11f095424a9cf2d794a2591_L

Διπλή ανακοίνωση της ομάδας του «Ελ Πάσο» για τα όσα έγιναν στα Τρίκαλα

Μετά την πρώτη light σχετικά ανακοίνωση  ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας ανέφερε ότι ο προπονητής, Νίκος Κουρμπανάς ξυλοκοπήθηκε από τέσσερις «εύσωμους κύριους» για πέντε λεπτά, ότι ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, ακολούθησε το πούλμαν της αθηναϊκής ομάδας «χειρονομώντας, καλώντας τον οδηγό να σταματήσει», ενώ επεσήμανε ότι η φιλοξενία του ΑΟΤ «θα μας μείνει αλησμόνητη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του προέδρου της ΠΑΕ:

«Το γεγονός: Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα Τρίκαλα – Καλλιθέα, τέσσερις (4) εύσωμοι κύριοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και αφού απώθησαν το Γενικό Αρχηγό, επιτέθηκαν κατά του προπονητή μας Νίκου Κουρμπανά. Ο ξυλοδαρμός διήρκεσε μόνο επί πεντάλεπτο, ο Νίκος Κουρμπανάς γλίτωσε τη ζωή του και οι εύσωμοι κύριοι αποχώρησαν.

Η συνέχεια: Ο αξιότιμος μεγαλομέτοχος, πατέρας του Προέδρου των Τρικάλων, οδηγώντας μια Porsche Cayenne και συνοδευόμενος από τους εύσωμους κυρίους, ακολούθησε -μετά τη λήξη του αγώνα- το πούλμαν της ομάδας μας κατά την επιστροφή του και χειρονομώντας καλούσε τον οδηγό να σταματήσει, προφανώς για να συνεχίσει την παράδοση μαθημάτων ήθους, ευπρέπειας, νομιμότητας και φιλοξενίας.

Το συμπέρασμα: Οσο υπάρχουν μεγαλομέτοχοι κλπ σαν τον κ. Χρήστο Γιαλιά, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλά χέρια.

Το υστερόγραφο: Γνωρίζοντας πως τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, παρακαλέσαμε τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος απολαμβάνει την αμέριστη συμπάθεια και εκτίμησή μας, να μην καταθέσει μήνυση για το συμβάν. Κατά τα λοιπά, θερμές ευχαριστίες στα Τρίκαλα και στον ρέκτη μεγαλομέτοχο τους για τη φιλοξενία τους. Θα μας μείνει αλησμόνητη.

Για την ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα
Σταύρος Καρακασίδης
Πρόεδρος».

Νωρίτερα η ΠΑΕ Καλλιθέα είχε εκδώσει άλλη, πιο light ανακοίνωση στην οποία και ανέφερε τα εξής:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το φετινό θέατρο σκιών της Football League δοκιμάζει τα όρια της ΠΑΕ Καλλιθέα, των φυσιολογικών ομάδων και της κοινωνίας μέρα με την ημέρα.

Σε ένα πρωτάθλημα που είναι αμφίβολο αν θα έπρεπε να διεξάγεται, γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων με όλες τις πλευρές να δείχνουν αξιοσημείωτη ανοχή, στα όρια της συνενοχής.

Τα ερωτήματά μας παραμένουν αναπάντητα και νιώθουμε την μοναξιά της διαφορετικότητας σε κάθε ματς, σε κάθε συγκέντρωση προέδρων της κατηγορίας. Σίγουρα κύριοι δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, όπως φυσικά και οι ηθικοί αυτουργοί των ακραίων καταστάσεων που έζησε η αποστολή της Καλλιθέας στο γήπεδο των Τρικάλων.

Η Καλλιθέα αντί να τρέφει σωματοφύλακες προτιμά τον ρόλο του θεματοφύλακα των αξιών του ποδοσφαίρου».