Έκανε γκάφα η Λαμία;

LamiaPanigi17-610x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρησιμοποίησε έναν έλληνα λιγότερο.

Αβλεψία από την Λαμία στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, καθώς φέρεται να χρησιμοποίησε 6 παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδας, κάτι που απαγορεύεται από τον ΚΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα η Λαμία ξεκίνησε με τους Τζόκιτς, Όμο, Μπλάζιτς και Ντουρμισάι στην ενδεκάδα και την ώρα του ματς πέρασαν οι Βαντερσον και Ρότσα αντί Ματσούκα και Χριστοφιλέα με αποτέλεσμα να βρίσκονται μόνο 5 Έλληνες παίκτες στο γήπεδο, ενώ ο κανονισμός αναφέρει ότι πρέπει να παίζουν 6 με δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες.

Οι 5 βέβαια είναι ξένοι, ενώ ο Ντουρμισάι που έχει μεν ελληνική ταυτότητα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Είναι ίδια περίπτωση με αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Μένκα στην φετινή υπόθεση-δεδικασμένο όπου υπήρξε τιμωρία για τον ίδιο λόγο.

Η ποινή είναι μηδενισμός και -3 κάτι που σημαίνει ότι η Λαμία θα χάσει 6 βαθμούς. Ήδη οι παίκτες της Σπάρτης πανηγύριζαν στα αποδυτήρια για το γεγονός ότι…κέρδισαν ενώ είχαν χάσει! Παράλληλα ήδη ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΟΦΗ έχουν εκφράσει την πρόθεση να καταθέσουν ένσταση, ενώ ο Άρης έχει γνώση του θέματος- άλλωστε συνεργάζεται με το νομικό κ. Λίβα που κέρδισε την αντίστοιχη υπόθεση της Δόξας Δράμας με την Καλαμαριά-και θα πράξει ότι θεωρεί καλύτερο για την ομάδα και τα συμφέροντά της.

Απο την ομάδα της Λαμίας πάντως υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα.