Ζντοβτς : Συγχαρητήρια σε Τρίκαλα Καστρίτη.

zdovcΟ Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τζαουάντ Ουίλιαμς

 

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε αρχικά πως “πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Στον προπονητή των Τρικάλων. Έχουνε πολύ καλή ομάδα. Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Να ευχαριστήσω και τους παίκτες μας, αφού παρά τα λάθη που κάναμε, βρήκαν την δύναμη να γυρίσουν το ματς και να κερδίσουν το ματς. Μας βοήθησε και ο κόσμος μας“.

Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Τζαουάντ Ουίλιαμς, ο οποίος σήμερα (11/2) ταξίδεψε για την Ιταλία, απάντησε πως “δεν ήταν δική μου απόφαση. Πρώτα από όλα να πω ευχαριστώ στον Τζαουάντ. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη όπως τον θέλω. Έπαιζε δυνατά, έκανε τα φάουλ που έπρεπε, πάσαρε σωστά, έπαιζε για την ομάδα. Κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους συμπαίκτες του, που τον βοήθησαν όλον αυτόν τον καιρό. Του εύχομαι καλή τύχη. Δεν είμαι όμως το κατάλληλο πρόσωπο να απαντήσω. Έπρεπε πάντως να δηλωθεί άμεσα στην ομάδα της Ρέτζιο Εμίλια. Για αυτό έφυγε”, ενώ εξήγησε πως “η απόκτησή του ήταν δική μου επιλογή. Πήρα το ρίσκο, γιατί και ο Μαυροειδής δεν ήταν σε κατάσταση να μας βοηθήσει. Ο προπονητής είναι πάντα στην θέση του, για να διορθώσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Είχαμε τραυματισμούς, θα πρέπει όμως να παλέψουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, που δεν είναι εύκολα. Να ξεπεράσουμε και την κούραση. Ο Μιλόσεβιτς δεν θα είναι έτοιμος για το Ρέθυμνο“.

Μόλις του ζητήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, αρκέστηκε να πει πως “λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος“.