Πάει για ρεκόρ συμμετοχών ο 102 ημιμαραθώνιος

134715Αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αριθμός των αθλητών

 

Στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, βρέθηκε Αντιπροσωπεία του Συλλόγου «Δρομέων Τρικάλων».

Ο Πρόεδρος Δημοσθένης Πάλλας και ο Ταμίας Κων/νος Τζίκας, ενημέρωσαν τον κ. Μιχαλάκη για την πορεία του 10ου Διεθνούς Ημιμαραθώνιου «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Πάλλας για αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός που αποτελεί πλέον θεσμό για τα Τρίκαλα «φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αριθμός των αθλητών υπολογίζεται να υπερβεί τις 2.500 (!!)».

Οι 3 αθλητικές διαδρομές (21χιλ. Καλαμπάκα – Τρίκαλα, 5χιλ. και 1 χιλ  μέσα  στην πόλη των Τρικάλων) απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

«Θεωρήστε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων δεδομένη δήλωσε ο κ. Μιχαλάκης και πρόσθεσε «H μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση καλλιεργεί το αθλητικό ιδεώδες, παραδειγματίζει και παρακινεί τον νεανικό πληθυσμό αλλά και προβάλλει πανελληνίως τον Νομό μας. Ο εντυπωσιακός αριθμός των συμμετοχών προμηνύει την επιτυχία της σπουδαίας αυτής αθλητικής γιορτής που τονώνει την τοπική οικονομία, ιδιαίτερα τους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης, και δημιουργεί πλήθος ΄΄διαφημιστών΄΄ της περιοχής μας».