Το πρόσωπο χρειάζεται τη δική του προστασία

Κάθε καλοκαίρι ο ήλιος γίνεται πιο καυτός. Αυτό βέβαια δεν έχει ως αποτέλεσμα μόνο την αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και την αύξηση της ηλιακής ακτινοβολίας. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να πηγαίνουμε ποτέ στην παραλία χωρίς το αντηλιακό μας. Και επειδή ανάγκη προστασίας δεν έχουν μόνο το σώμα μας, τα άνω και τα κάτω άκρα, αλλά και το πρόσωπο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ και την αντηλιακή προσώπου.

Πάντως, η αντηλιακή προσώπου δεν χρησιμοποιείται μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλες τις εποχές του χρόνου, ιδιαίτερα από άτομα με ευαισθησίες ή δερματικά προβλήματα. Όποιο τύπο δέρματος και αν έχετε, κανονικό ή ξηρό, όποιο πρόβλημα ευαισθησίας ή όποια δερματοπάθεια σας απασχολεί, υπάρχει το κατάλληλο προϊόν που θα σας προσφέρει άμεση και αποτελεσματική προστασία.

Στο πρόσωπο εφαρμόζουμε συνήθως αντηλιακό ευρέος φάσματος με δείκτη προστασία από τριάντα και πάνω, φροντίζοντας να καλύπτουμε τόσο τη μύτη, όσο και τα σημεία στα αυτιά και γύρω από τα μάτια, ακόμα και τα χείλη. Τα τελευταίας γενιάς αντηλιακά προστατεύουν ακόμα και άτομα με ακμή ή κοκκινίλες στο δέρμα, όπως και φυσικά όσους έχουν πανάδες ή φακίδες. Μάλιστα, η δράση τους δεν είναι μόνο προστατευτική, αλλά και προληπτική.

Η αντηλιακή προσώπου σας βοηθάει επίσης να ενυδατώσετε σωστά και επαρκώς το δέρμα του προσώπου σας και σας προσδίδει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Τέλος, σας χαρίζει αντιγηραντική προστασία. Μεγαλύτερα προβλήματα στο πρόσωπο έχουν όσοι διαθέτουν λιπαρή επιδερμίδα, αφού υποφέρουν πιο εύκολα από ακμή, κοκκινίλες και κηλίδες.