Συμφώνησε με ΑΟΤ ο Μαχαμάτ

ÌÁ×ÁÌÁÔ  ÁÅÊ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ  MAHAMAT  AEK - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη για τους “κυανέρυθρους”

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα instasport.gr και η στήλη πληροφοριοδότης ,  επιστροφή στην Ελλάδα για τον Γάλλο αμυντικό μέσο Αζράκ Μαχαμάτ και άλλοτε παίκτη των Πλατανιά και Λεβαδειακού. Μάλιστα αναμένεται σήμερα στα Τρίκαλα.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ινδική Κεράλα (14 συμμ.) στην οποία μεταπήδησε έπειτα απ΄το διαζύγιο του περασμένου καλοκαιριού με τον Λεβαδειακό (11 συμμ.).

Ο Μαχαμάτ ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας το καλοκαίρι του ΄14 για λογαριασμό του Πλατανιά.

Στην κρητική ομάδα αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο (42 συμμ.) και τον Γενάρη του΄16 μετακόμισε στη Λιβαδειά όπου και παρέμεινε για έξι μήνες.

Ο Μαχαμάτ έχει συμφωνήσει σε όλα με τα Τρίκαλα και σήμερα Δευτέρα (30/1) αναμένεται στην πόλη προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Έρχεται και ο Παπαδόπουλος

Την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Football League, με την φανέλα των Τρικάλων θα συνεχίσει ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που θα παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός το πρώτο εξάμηνο της σεζόν, αγωνιζόταν στην κυπριακή Καρμιώτισσα, χωρίς ωστόσο να πάρει πολλές συμμετοχές στα πόδια του, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του, να ολοκληρωθεί.

Τα Τρίκαλα, κινήθηκαν γρήγορα για την απόκτηση του, «χτύπησαν» την πόρτα του Δικεφάλου, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε καταρχήν συμφωνία, για τον δανεισμό του 21χρονου επιθετικού.