Δεν βγήκε απαρτία στο ΔΣ της Λίγκας

Για 3η φορά μέσα σε ένα μήνα  ΔΣ οδηγείται σε αναβολή

 

Για 3η φορά μέσα σε ένα μήνα προγραμματισμένο ΔΣ οδηγείται σε αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας. Και αν τις προηγούμενες φορές, η λίγκα συνεδρίαζε άτυπα με όσους ήταν παρόντες, οι παράγοντες που βρέθηκαν στη Θεμιστοκλέους το μεσημέρι της Πέμπτης (19/01), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ήταν ελάχιστοι παρά τη σοβαρότητα των θεμάτων.

Η λίγκα στην πρόσκληση που είχε στείλει στις ΠΑΕ, χαρακτήριζε απαραίτητη την παρουσία των εκπροσώπων λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων (προσωπικό, ασφαλιστικό, συμβάσεις). Παρόλα αυτά στα γραφεία της Ένωσης βρέθηκαν οι Σταύρος Καρακασίδης (Καλλιθέα), Σωτήρης Μαυρονάσιος (ΑΟΧ), Σίμος Ορφανίδης (Άρης), Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Κωνσταντίνος Νικόλτσιος (Πανσερραϊκός)… Ο πρώτος, μάλιστα, διαμαρτυρόταν, γιατί ταλαιπωρήθηκε άσκοπα.

Έτσι, για να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση, διά της περιφοράς, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η Football League έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ, προκειμένου να εξουσιοδοτήσουν τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού.