Επεισόδια μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου

TROLΤρεις συλλήψεις κι ένας νεαρός τραυματίας μετά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, καθώς λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 70-80 οπαδοί του Παναθηναϊκού που κατέβαιναν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη συμβολή της με την οδό Σπ. Τρικούπη, είδαν έναν νεαρό μέσα σε ένα τρόλεϊ, που νόμιζαν ότι ήταν οπαδός της ΑΕΚ.

Οι δράστες πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στον δρόμο, μπροστά απ’ το τρόλεϊ προκειμένου να αναγκάσουν τον οδηγό να το ακινητοποιήσει. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών εισέβαλαν μέσα στο τρόλεϊ και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο τον νεαρό στο πόδι.

Άμεσα, επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ, με τους οπαδούς να πετούν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια και συμπλοκές με την Αστυνομία, ενώ συνελήφθησαν τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Αθλητική Βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είπαν στους αστυνομικούς πως επιτέθηκαν στον άτυχο νεαρό, γιατί “νόμιζαν ότι ήταν ΑΕΚτζής…”.

Το θύμα τους, ηλικίας περίπου 24 ετών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες, ενώ μετά την επέμβαση των ΜΑΤ ο όχλος των οπαδών διαλύθηκε.