Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Γεωργιάδης: «Το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής»

Γεωργιάδης: «Το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής»

geo

Το μυαλό στο πρωτάθλημα έχει ο προπονητής των «κυανέρυθρων»

Για το παιχνίδι ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με ενθουσιασμό και το παιχνίδι ήταν αρχικά ισορροπημένο. Μετά το γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας  και ο Αστέρας έδειξε εκεί την ποιότητα του καταφέρνοντας  να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που την πετύχαμε στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση όπως φάνηκε και στα παιχνίδια της με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι , κάναμε σήμερα αρκετά λάθη που δεν τα κάναμε στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα που έχει ο Αστέρας».

Για την συνέχεια δήλωσε: «Εμείς βλέπουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής για πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν έχουμε πλέον περιθώρια, έχουμε μείνει αρκετά πίσω  και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής.»

Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν τόνισε: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές αυτοί που έχουν έρθει αλλά δεν είναι εύκολο να παίξουν όλοι και άμεσα. Σιγά σιγά μέσα από την  λειτουργία της ομάδας  θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όσο πιο καλά μπορούμε

Συντάκτης

Άρθρα : 16285
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top