Στις Πρέσπες ξανά ο ΣΠΟΡΤ

Πρέσπα6 (2)

Μία ακόμη εξόρμηση του Τρικαλινού συλλόγου.

 Οι αρχεγονοι δεσμοι των νερων με τον ανθρωπο αποτυπωνονται στην καθημερινοτητα των ανθρωπων της Πρεσπας.Ενας μοναδικος τοπος που μπορει να ακουγεται γνωστος στην ουσια του παραμενει οπως παλια , αυθεντικος και ανεξερευνητος απο πολλους επισκεπτες.

Το τοπιο σιωπηλο,φως ,χρωματα,ειδωλα που αντανακλωνται στο πρωινο φως της λιμνης .Το ξυπνημα των πουλιων σπαει τη σιωπη ,η ζωη στους καλαμιωνες ξεκινα ,η διαδρομη μας τα εγκατελειμενα χωρια (ερειπια) Δασερη Αγκαθωτο
Αγιος Αχιλλειος
Ξενωνες ,ταβερνες ,λεωφορεια στην μικρη προβλητα.Ομως η ψυχη του χωριου ειναι εδω.Ναυπηγεια δεν υπαρχουν ,αναμεσα στις νεοφερμενες πλαστικες ψαροβαρκες στεκονται τα κουφαρια των ξυλινων πλεουμενων ,τα καικια της Πρεσπας που για αιωνες διασχιζαν τα ησυχα νερα της λιμνης.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Κυριακή 08/01 έχουμε προγραμματισμένη πορεία στα Μετέωρα με εκκίνηση από το  Καστράκι. Ώρες πορείας 2.30’. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας στα γραφεία του συλλόγου –Ομήρου 6, κάθε βράδι Παρασκευής από τις 9 έως τις 10.  Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι: www.trikalasport.gr και στο τηλέφωνό μας 2431072077.