Πρόταση για ενοποίηση της Football με τη super league

 

 

Tην ένωση   Football με την  super  league  πρότεινε ο Λεουτσάκος

Ο αντιπρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Live Sport» εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να ενωθεί η Super League με τη Football League.

«Αυτό θα είναι το καλύτερο και μακάρι να υλοποιηθεί. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενιαίο. Δεν είναι δυνατό η μεγάλη λίγκα να έχει 45 εκατ. ευρώ έσοδα από τα τηλεοπτικά της δικαιώματα και η μικρή λίγκα να ταλαιπωρείται να βρει τηλεοπτική στέγη. Αν η διαπραγμάτευση γίνει πακέτο και για τις δύο κατηγορίες, όλες οι ΠΑΕ θα βγουν κερδισμένες», τόνισε ο παράγοντας του Αχαρναϊκού.

Αναφερόμενος στον κίνδυνο να μην ολοκληρωθεί το τρέχον πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων είπε: «Αυτό ελπίζουμε. Δίνουν μεγάλη μάχη όλες οι ομάδες της κατηγορίας για να αντέξουν. Μόνο εύκολη δεν είναι η κατάσταση. Η Football League για να ορθοποδήσει πρέπει να έχει ως δέκα υπαλλήλους. Οι υπόλοιποι πρέπει να αποχωρήσουν λαμβάνοντας δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με 26 άτομα. Η Λίγκα θα κλείσει αν δεν μειωθεί το προσωπικό της».