Δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου ο Γεωργιάδης

1589675

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκνευρισμένος προφανώς από την διαιτησία

Δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου του «Κλ. Βικελίδης» ο Γιώργος Γεωργιάδης τόσο λόγω της διαιτησίας αλλά και των υβριστικών συνθημάτων εναντίον τους απο τους φίλους του Άρη.  Αντ’ αυτού μίλησε ο βοηθός του Αλέξανδρος Αλεξιάδης που είπε:

 

Από την πλευρά του σημείωσε ότι: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο υπήρχε αρκετά μεγάλη ένταση στο παιχνίδι. Μετά από αυτό ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε. Ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι δικαιούμαστε καλύτερο αποτέλεσμα. Αδικούμαστε από τη φάση του Γιαννιτσάνη».

 

Σχετικά με το αν τα Τρίκαλα έχουν χάσει μεγάλο έδαφος πλέον για την άνοδο: «Μη γελιέστε, ακόμη δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα. Είμαστε στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Δεν εντυπωσιάστηκα από τον Άρη καθώς είδα κι άλλες ομάδες και θεωρώ ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα όμως ο Άρης είναι μέσα στις 2-3 ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».

 

Ερωτηθείς για τον λόγο που δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γεωργιάδης, σημείωσε: «Είμαι συνεργάτης του, όταν τον βρείτε απέναντί σας, ρωτήστε τον. Συνηθίζουν οι προπονητές να στέλνουν τους συνεργάτες τους στο πλαίσιο της συνεργασίας. Δεν το θεωρώ μεμπτό».