Γιαλιάς: “Όταν στεναχωριέται ο Κούγιας λέει πολλά”

10c2ca1dbd077b727947d4917baf2d26_L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον σταθμό που μιλάει …μόνιμα τοποθετήθηκε ο Χρήστος Γιαλιάς.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα (1-0) της ΑΕΛ στα Τρίκαλα υποστήριξε ότι ο Νίκος Γιαννιτσάνης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, έπειτα από συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ το διέψευσε, ενώ ακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Γιαλιάς. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5» χαρακτήρισε τον επιθετικό του ΑΟΤ ως παίκτη με ήθος και φιλότιμο, ενώ τόνισε: «Δεν έχω θέμα με τον Κούγια. Όταν στενοχωριέται λέει πολλά». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την υπόθεση Γιαννιτσάνη:
«Έγινα ολόκληρο θέμα με τον Γιαννιτσάνη. Δεν ισχύει ότι είχαμε κάνει συμφωνία. Ανάρτησα και στο διαδίκτυο την θέση της ομάδας. Εάν είχα κάνει τέτοια συμφωνία δεν θα έβαζα τον παίκτη. Ο παίκτης έχει ήθος και φιλότιμο. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Επειδή είναι δανεικός από την Λάρισα, να μην παίξει δηλαδή; Εγώ δεν είχα τέτοια συμφωνία. Κρίνετε εσείς ποιος λέει ψέματα και ποιος λέει αλήθεια. Δεν έχω θέμα με τον Κούγια. Όταν στεναχωριέται λέει πολλά, όπως και εγώ».
Για τη μπανάνα που κρατούσε παλιότερα με το όνομα του Αλέξη Κούγια:
«Μου την πέταξε ένα οπαδός και χαριτολογώντας το έκανα και εγώ. Στο ποδόσφαιρο τα βλέπουμε όλα πολύ αρνητικά. Πρέπει να έχουμε και λίγο χαβαλέ. Το ποδόσφαιρο είναι τόπι και γυρίζει. Φρουτάκια στέλνω σε όλες τις ομάδες και μπανάνες μαζί. Είμαστε φιλόξενοι εμείς».
Για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη:
«Είναι μεγάλη ομάδα. Μακάρι να είμαστε εμείς οι δυο που θα ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ. Έχω ομάδα που θέλω να πρωταγωνιστεί. Επειδή ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, θα κάτσω να χάσω; Ας κερδίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».