«Περίπατος» στην Ελευσίνα για ΠΑΟΚ

5qrcvdTXwUHvLVVzjVkd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκόρπισε με 0-7 τον Πανελευσινιακό.
Το «εισιτήριο» για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε και τυπικά σήμερα ο ΠΑΟΚ με το εμφατικό εκτός έδρας 7-0 επί του Πανελευσινιακού, στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Μετά από το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε αρκετές ευκαιρίες (15 τελικές με 8 προς την εστία του Στεργιώτη) με κορυφαία το δοκάρι του Μυστακίδη στο 32΄, στην επανάληψη η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς «πάτησε γκάζι» και «καθάρισε» το ματς στο πρώτο 10λεπτο. Αρχικά με τον Στέφανο Αθανασιάδη στο 48΄ και στο 52΄ με νέα κεφαλιά του Περέιρα έγινε το 2-0.

Από κει και πέρα οι Θεσσαλονικείς έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 58΄ έφτασαν στο 3-0 με τον Σάκχοφ, που πλάσαρε μετά την προσωρινή απόκρουση του Στεργιώτη. Οι «ασπρόμαυροι» δεν «πάτησαν φρένο» και συνέχισαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να πετύχουν άλλα δύο γκολ, στο 70΄ με τον Μυστακίδη και στο 75΄ με τον Κουλούρη, ενώ με την «υπογραφή» του Πέλκα (77΄, 91΄) «γράφτηκε» το τελικό 7-0.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρ.Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κορομηλάς (61΄ Μουντοκαλάκης), Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος (46΄ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κασναίτση, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος (69΄ Ορφανίδης).

ΠΑΟΚ (Βλ. Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου (64΄ Κοροβέσης), Βαρέλα (64΄ Πούγγουρας), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Χαρίσης, Σάκχοφ, Περέιρα, Πέλκας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης (54΄ Κουλούρης).