Τα Μετέωρα συνέτριψαν τη Δήμητρα

meteor-dimit261116_98Πολλά γκολ στο στάδιο Καλαμπάκας

Τα Μετέωρα ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση νίκησαν με 7-1 την Δήμητρα/Απόλλωνα σε παιγνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το παιγνίδι όπως δείχνει κι από το σκορ δεν αντέχει σε κριτική καθώς τα Μετέωρα παρά το ότι έπαιξαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους, επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα ώστε να φτάσουν στην νίκη με σχετική άνεση.

Η Δήμητρα/Απόλλωνας είχε την ατυχία να βρει τους γηπεδούχους σε σπουδαία ημέρα και δεν είχε καμία τύχη παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες της.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ όταν ο Κοντοτόλης ύστερα από πάσα του Λίτσιου, απέφυγε και τον Γκουλιώνη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στ’ ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Στο 7’ ο Σ. Αλμπάνης βρήκε τον Σακελλαρίδη ο οποίος με σουτ πέτυχε το 2-0.

Η Δήμητρα/Απόλλωνας μείωσε στο 9’ όταν ύστερα από ασυνεννοησία του Κωστή και του Βλαχάβα ο Μούτσιος βρήκε την ευκαιρία κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 23’ ο Κωστής εκτέλεσε φάουλ και ο Λίτσιος με κεφαλιά σημείωσε το 3-1.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τα Μετέωρα να προηγούνται με 4-1 όταν στο 38’ ο Σακελλαρίδης βρήκε τον Ταμπουρά κι αυτός πλάσαρε με επιτυχία τον Γκουλιώνη.

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν και πάλι με γκολ στο δεύτερο μέρος όταν ο Κωστής εκτέλεσε φάουλ στο 48’ και ο Φορτούνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να βρει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα γράφοντας το 5-1.

Στο 65’ ο Σταύρος Αλμπάνης με εκπληκτικό τεχνικό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 μέσα σε αποθέωση. Πραγματικά το γκολ που σημείωσε ήταν σπάνιας ομορφιάς και έμπνευσης όχι μόνο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά ακόμα και στα επαγγελματικά.

Το τελικό 7-1 διαμορφώθηγκε στο 71’ με δυνατό σουτ του Φορτούνη στο οποίο και πάλι η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι.

Να σημειώσουμε ότι τα Μετέωρα είχαν και δοκάρι με τον Παπαγεωργόπουλο στο 69’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μίσσα όπως και των βοηθών του, Αλεξόπουλου και Παπαγεωργόπουλου.

πηγη tameteora gr