Εντός με Σταυρούπολη οι Γυναίκες του ΑΣΑ

Για 2η χρονιά θα βρεθούν αντιμέτωπες οι  ομάδες

 

Την ομάδα Σταυρούπολης υποδέχονται το Σάββατο στις 18:00 στο Δημοτικό Κλειστό οι γυναίκες του Ασκληπιού στα πλαίσια της 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Για 2η χρονιά θα βρεθούν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες που μετέχουν στον Β1 όμιλο της Α2. Στις περσυνές αναμετρήσεις μετράνε από μία νίκη 3-0 στη Θεσ/νίκη και 3-1 στα Τρίκαλα

Και οι 2 προέρχονται από ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική και θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα πλησιάζοντας στα μέσα του 1ου γύρου του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19.00 ΕΑΛ-Γιάννενα
18.00 Ασκληπιός-Σταυρούπολη
18.00 Λαμία-Φιλαθλητικός
19.00 Απόλλων Π.-Ιωνικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

17.30 Κόρινθος-Καμπανιακός

 Την Κυριακή στις 18:30 στο Δημοτικό Τρικάλων οι κορασίδες υποδέχονται το ΣΠΑ Καρδίτσας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της 2ηςφάσης του Πρωταθλήματος.

Με Αργώ στο κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών. Σε αυτή τη φάση συμμετέχουν 73 ομάδες απ΄όλη την Ελλάδα.

Μετά την 1η φάση του κυπέλλου που συμμετείχαν ομάδες απ΄την Β΄ Εθνική τώρα έχουμε την είσοδο και των ομάδων της Α2. Συνολικά σ΄αυτή τη φάση συμμετέχουν οι 32 ομάδες της 1ης φάσης και οι 41 ομάδες της Α2 Εθνικής και στην οποία θα διεξαχθούν 35 νοκ-άουτ παιχνίδια ενώ 3 ομάδες πέρασαν χωρίς αγώνα.

Ο Ασκληπιός κληρώθηκε με την Αργώ Βόλου με το παιχνίδι να γίνεται στο Βόλο μια και έτσι προβλέπει η προκήρυξη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια τον ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ

ΑΣ Αργώ Βόλου – ΑΣ Ασκληπιός
ΓΣ Νίκη Βόλου – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

ΑΠΣ Φθία Λαμίας – ΕΑ Λάρισας
ΓΣ Νίκαιας – ΑΟ Λαμία 2013