Me καρέ απουσιων στο Μενίδι- Η αποστολή

142288763493_lrg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκο.

Το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν στον αυριανό αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό τα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ Γιώργος Γεωργιάδης, άφησε εκτός πλάνων του τον Τζάκσον που έχει υποστεί θλάση, αλλά και τον επίσης τραυματία Χασομέρη, όπως επίσης και τους ίλιτς και Ράσιτς, οι οποίοι λείπουν με άδεια, ενώ παράλληλα εκτός για λόγους τακτικής, έμειναν οι Βουτσελάς, Νιάρος, Λαμπάκης, Πελίνκου, Καρρίκι, Χυσάι και Τοπτίδης.

 

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό.

Η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Παπαδόπουλος, Σιδεράκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στογιάνοβιτς, Μίγκας, Μπαϊκαρά, Σερντζίνιο, Γιαννιτσάκης, Λαμπάκης, Δουκάκης, Κουσκουνάς