Κόλλησαν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός

στο εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες» ήταν ένα από τα 45λεπτα που ξεχάστηκε με το που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του. Κακό ποδόσφαιρο, ελάχιστες φάσεις, καμία κλασική ευκαιρία συνέθεσαν την εικόνα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να δείχνουν εμφανώς επηρεασμένες από την αγωνιστική απραξία που προηγήθηκε.

Το μόνο περιστατικό που σήκωσε τον κόσμο από τις θέσεις του ήταν ο καβγάς ανάμεσα στους Μάντζιο και Μπέριο δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ημιχρόνου, γεγονός που «πλήρωσε» με κίτρινη κάρτα ο επιθετικός του Λεβαδειακού.

Καλύτερο και από πλευράς ρυθμού, αλλά και φάσεων, ήταν το δεύτερο μέρος, το οποίο ξεκίνησε με κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Μάντζιος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Θα μπορούσε, όμως, να είχε δώσει δεξιά στον Σίλβα που ήταν μόνος του, αλλά δε λειτούργησε ομαδικά. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 63΄ με τον Ακόστα να πιάνει αδύναμο σουτ από το ύψος του πέναλτι εντελώς αμαρκάριστος και τον Ναμάσκο να μπλοκάρει εύκολα.

Και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που απείλησε, στο 69΄, με τον Σίλβα να αστοχεί από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά μετά οι Γιαννιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Γιάκο, που σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Και πάλι ο Γιάκος στο 82΄ «έπιασε αέρα» από το ύψος της μικρής περιοχής στην τελευταία μεγάλη φάση που έκανε ο ΠΑΣ στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Κίτρινες: Κούτρης, Ζάιρο – Μάντζιος, Καραμπουέ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (62΄ Ακόστα), Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού (68΄ Ζάιρο), Κόντε (76΄ Βιδάλ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ.Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (46΄ Καλτσάς), Ζεζίνιο (87΄ Μεντί), Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ (72΄ Γιακουμάκης), Μάντζιος

Σε αναμετρήσεις 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 4-0
Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 2-0
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2
Ατρόμητος-Βέροια 1-0
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0
ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 21
2. Παναθηναϊκός 14
. ΠΑΣ Γιάννινα 14
4. Πανιώνιος 13
5. ΑΕΚ 12
6. ΠΑΟΚ 11
. Ατρόμητος 11
. Παναιτωλικός 11
9. Ξάνθη 10
. Κέρκυρα 10
11. Πλατανιάς 10
12. Αστέρας Τρίπολης 9
. Λεβαδειακός 9
14. ΑΕΛ 8
15. Βέροια 6
16. Ηρακλής 3

* Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς.