Μανούρας: Λάθος διαιτητή αλλά δίκαια η νίκη του Απόλλωνα

Ντεμπούτο στο τιμόνι του Ελευθεροχωρίου έκανε ο Μανούρας

Στο τέλος του αγώνα χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη των Λαρισαίων όμως  εστίασε και σε μια λάθος υπόδειξ του διαιτητή σε καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης. Αναλυτικά…

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την φιλοξενία που είχαμε σήμερα. Αγωνιστικά ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, είχαμε δύσκολο έργο και με αμυντικό πλάνο προσπαθήσαμε να περιορίσουμε και να χτυπήσουμε στην κόντρα και πιστεύω μέχρι το 1-0 το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κάναμε ευκαιρίες δεν απειληθήκαμε μέχρι τότε και μετά το 1-0 δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ όπου έχω κάποιες ενστάσεις γιατί θεωρώ υπήρξε φάουλ πριν το 2-0.

Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ μετά το 2-0, είχαμε το δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, πήραμε μέτρα στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες, μειώσαμε σε 2-1, πιέσαμε, είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και πάλι από μια λάθος απόφαση του διαιτητή έγινε το 3-1. Παρόλα αυτά η νίκη του Απόλλωνα ήταν δίκαιη. Συγχαρητήρια στον Σάκη Θεοδοσιάδη και καλή συνέχεια».

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Να ευχαριστήσω τον Νίκο Μανούρα για τα καλά του λόγια και του αντεύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο νέο του ρόλο σαν προπονητής. Tο Ελευθεροχώρι με εμφανίσεις σαν κι αυτή δεν έχει να φοβάται τίποτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Nα δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντί μας.

Σχετικά με το παιχνίδι θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή τους νίκη. Μία δίκαιη νίκη. Ανταποκριθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σωστά. Παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει το σκορ, εκεί δείξαμε τη στόφα μας σαν ομάδα και κατορθώσαμε να πετύχουμε το τρίτο γκολ και εκεί να τελειώσει το ματς.