Σούπερ η Τζέλη στην Κροατία!

20161113_200309
Χρυσό μετάλλιο απο την αθλήτρια του ΣΟΑΤ στο διεθνές τουρνουά.
Μια τρομερή επίδοση πέτυχε η αθλήτρια Φανη Τζελη του ΣΟΑΤ που κατέκτησε το ΧΡΥΣΌ μετάλλιο, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, στο Διεθνές της Κροατίας όπου συμμετείχε με την Επίλεκτη ομάδα της Β.Ελλαδας η οποία βγήκε 1η ομάδα στη Γενική Εφήβων-Νεανίδων και 1η ομάδα στις Νεανιδες, σε ένα πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν 1100 αθλητές από 51 χώρες!Η Ελληνική ομάδα είχε συνολικά 2 Χρυσά,3 Αργυρά και 4 Χάλκινα.
20161113_195654
Αγωνίστηκαν 5 αθλητές του ΣΟΑΤ με τους Επιλεκτους Β. Ελλάδας και ηταν:
ΦΆΝΗ ΤΖΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΕΛΗ
ΕΎΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ
ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ
Ο προπονητής του ΣΟΑΤ ΝΊΚΟΣ ΠΑΙΤΑΡΙΔΗΣ ήταν ένας από τους προπονητές της Ένωσης γι αυτή την αποστολή.
FB_IMG_1479283941060
Η ΦΆΝΗ ΤΖΕΛΗ κέρδισε το Χρυσό με 5 νικηφορους αγώνες πολύ άνετα με απόδοση που επιβεβαιώνει ότι είναι η πιο εξέλιξιμη νεανιδα στην κατηγορία της και θα μας χαρίσει πολύ μεγάλες στιγμες.Προηγηθηκε το Χρυσό στην Σερβία πριν 2 εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φανή αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους στα πλαίσια της προετοιμασία της.Εαν συνυπολογιστει ότι είναι και η ηλικιακά μικρότερη στις Νεανικές μας κάνει να ονειρευομαστε…
Η ΕΎΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ που αγωνίστηκε και αυτή σε μεγαλύτερη κατηγορία κέρδισε στον 1ο αγώνα της την Γερμανίδα Πρωταθλήτρια και Χάλκινη στην Ευρώπη στις Κορασίδες και ηττήθηκε οριακά στο δεύτερο.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ κέρδισε τον 1ο αγώνα τον Κροατη και ηττήθηκε με ένα λάθος του στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα ενώ προηγούνταν βγαίνοντας εκτός μεταλλίων.
Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ κέρδισε στον 1ο αγωνα τον Τσέχο και έχασε από τον Ισπανό για ένα πόντο.
Όλα τα παιδιά ήταν για πρώτη χρονιά στους Εφηβους-Νεανιδες, δηλαδή ήταν ηλικιακά μικρότεροι και με τις νίκες τους σε τέτοιο επιπεδο δίνουν το στίγμα ότι είναι για μεγάλα πράγματα.
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΕΛΗ, που αγωνίστηκε στις Γυναίκες αγωνίστηκε στον 1ο αγώνα της με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Ουγγαρία και έχασε οριακά ενώ ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα και στο τέλος αδικήθηκε κατάφωρα καθώς της στερήθηκε τρίποντο που θα της έδινε την νίκη. Να σημειωθεί ότι η Ουγγαρεζα που τόσο δυσκόλεψε η αθλήτρια μας στην συνέχεια κέρδισε την Κινεζα Ολυμπιονικη.
Η δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια με σύστημα και μεράκι σιγά σιγά φέρνει τα μεγάλα αποτελέσματα στο εξωτερικό όπως και στα Πανελλήνια και καθιστούν τον ΣΟΑΤ ως έναν από τους Κορυφαίους Συλλόγους πανελληνιως.
Το ΔΣ οτου ΣΟΑΤ νοιώθει περήφανο για αυτά τα παιδιά, τα μοναδικά του νομού, που εκπροσωπούν τα Τρίκαλα με τα Ελληνικά χρώματα και φέρνουν τέτοιες διακρίσεις. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΆΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από όλους μας στον σύλλογο είναι το λιγότερο!
 20161113_200548