Ερασιτέχνης για Κουτσούρη: “Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”

61ceac4743d8f1feba79e74f9e7611bc_XL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντησε το ΔΣ στην αγωγή του Χ. Κουτσούρη.

Αναλυτικά σημειώνει:

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα, με αφορμή την άσκηση αγωγής του κ. Χαρίτωνα Κουτσούρη, σε βάρος του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, δια της οποίας ζητά την επιδίκαση χρηματικού ποσού 327.000 €, το οποίο κατά τους αγωγικούς του ισχυρισμούς, κατέβαλε στο σωματείο, ως δάνειο (!!!), οφείλει να γνωστοποιήσει στα μέλη του σωματείου καθώς και το φίλαθλο κοινό των Τρικάλων τα ακόλουθα:

Η ασκηθείσα αγωγή συνιστά πρωτοφανή προσπάθεια συνειδητής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, είναι παντελώς αβάσιμη, το περιεχόμενο δε αυτής ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την αλήθεια.

Δυστυχώς, για τον κ. Κουτσούρη, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ο ίδιος συνειδητά, και μολονότι γνωρίζει ότι όλα όσα ισχυρίζεται απέχουν έτη φωτός από την αλήθεια, διαστρεβλώνει απροκάλυπτα και κατά τρόπο ποινικώς κολάσιμο τα πραγματικά δεδομένα, αναγράφει στην αγωγή του χρηματικά ποσά, τα οποία ουδέποτε κατέβαλε. Αγνοεί, άλλως εσκεμμένα αποσιωπά, έγγραφα, που αποδεικνύουν τα εντελώς αντίθετα από αυτά, τα οποία με την αγωγή του υποστηρίζει. Παραγνωρίζει ανερυθρίαστα, και χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, την τεράστια οικονομική συμβολή των μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη στην άνοδο της ομάδας στην Β Εθνική Κατηγορία, εμφανίζοντας το γεγονός αυτό, ως αποκλειστικά δικό του επίτευγμα. Ξεχνά τις δεσμεύσεις, που δημόσια ανάλαβε, και δεν τήρησε, κατά την διεξαχθείσα τον Ιούνιο του 2015 Γ.Σ. των μελών, η οποία παμψηφεί του έδωσε το δικαίωμα να συστήσει Π.Α.Ε. και να καταστεί μεγαλομέτοχός της.

Ξεχνά την εσπευσμένη επιστροφή της ομάδας από το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και την αποχή των ποδοσφαιριστών από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, λόγω μη τήρησης των οικονομικών δεσμεύσεών του, ως επίδοξου μεγαλομετόχου. Ξεχνά, φαίνεται, ότι στις 18 Αυγούστου 2015, με ενυπόγραφη δήλωσή του, η οποία δημοσιοποιήθηκε από το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, υπέβαλε την παραίτησή του, λόγω της, συνομολογηθείσης άλλωστε από τον ίδιο, οικονομικής του αδυναμίας να συστήσει Π.Α.Ε. και να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ανάγκες ύπαρξης και λειτουργίας της ομάδας. Ξεχνά ότι ο ίδιος, με την ίδια ως άνω επιστολή του, κάλεσε οιονδήποτε ενδιαφερόμενο να συζητήσει με τον Ερασιτέχνη, ώστε να αναλάβει τις τύχες της ευρισκόμενης ένα βήμα προ της διαλύσεως ποδοσφαιρικής ομάδας.

Και ενώ όλα αυτά τα γνωρίζει, υποστηρίζει στην αγωγή του, χωρίς καμία ντροπή, ότι «εν μία νυκτί» τον εκδιώξαμε από τα Τρίκαλα και «δώσαμε» την ομάδα στον κ. Γιαλιά.

Τόσο το αθλητικό σωματείο όσο και τα μέλη της διοίκησής του, προτίθενται άμεσα να υποβάλλουν, ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, μήνυση για την τέλεση των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω. Για όσα παντελώς αβάσιμα, αναληθή και ανυπόστατα ο κ. Κουτσούρης αναφέρει στην αγωγή του, και τα οποία πλήττουν και προσβάλλουν την τιμή και υπόληψη των μελών της διοίκησης, θα κληθεί να δώσει λόγο ενώπιον των αρμοδίων ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων.

Κατά τα λοιπά εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει το νομικό μέρος την εν λόγω υπόθεσης. Όμως, σε ό,τι αφορά το ηθικό σκέλος αυτής, αφήνουμε τον κ. Κουτσούρη στην κρίση των τρικαλινών φιλάθλων.

Τρίκαλα 15 Νοεμβρίου 2016

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα