Νίκη πρόκριση για τον Αστέρα

Μπάσκετ-με-καρότσι-5
Στο κύπελλο Ελλάδος του μπάσκετ με καρότσι.
Νίκη – πρόκριση στη επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Αστέρα Τρικάλων, που κατέβαλε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Μπάρας τους αξιόμαχους Αργοναύτες Βόλου με σκορ 51-37.

Οι παίκτες του Γ.Χατζή είχαν πολύ καλή αμυντική απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μετά το 4ο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησαν μέχρι το τέλος.    Οι Βολιώτες αντιστάθηκαν σθεναρά μέχρι το τρίτο 10λεπτο διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα την εις βαρος τους διαφορά. Όμως στο τελευταίο 10λεπτο οι Τρικαλινοί έδειξαν χαρακτήρα, πίεσαν, κυριάρχησαν στα αμυντικά ριμπάουντ, έκλεψαν μπάλες και με αιφνιδιασμούς κατάφεραν να διευρύνουν τη διαφορά επικρατώντας με το τελικό 51-37.

Η εξέλιξη του σκορ ανά 10λεπτο: 13-10, 29-20, 37-30 και 51-37.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ.Χατζής) : Χατζής 9, Καλαϊτζίδης, Καραμπίνας 6, Μανώλης 4, Τσίπρας 12, Φιλιππου 10, Ορέστης 4 και Βλαχάβας 6.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Ε.Μανούκα) : Τσιονάρας, Μαλάτος 2, Καρακώστας, Κωνσταντινίδης, Βλαχάκης 8, Μπαρτζιώκας 4, Κυριάκης 21 και Μπαρμπαγεωργόπουλος 2.

Στη β΄φάση του κυπέλλου ο Αστέρας θα υποδεχθει στη Μπάρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον Πρωταθλητή Άρη Θεσ/νίκης σ’ έναν αγώνα πρόκληση για τους Τρικαλινούς, αφού ο νικητής εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο final 4 του κυπέλλου.