Νίκη αφιερωμένη στον Ευαγγελίδη από τον Πύργο

FB_IMG_1478416935090

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγώνες όλων των ηλικιών και όλων των τμημάτων

Πλούσια αγωνιστική δράση για όλα τα τμήματα του Α.Ο.Πυργου το σαββατοκύριακο.

Το πρωί του Σαββάτου η ομάδα του παιδικού αγωνίστηκε για το παιδικό πρωτάθλημα στα Σαράγια με την αντίστοιχη ομάδα ενώ τα τμήματα μπαμπινι και τζούνιορ αγωνιστήκαν κ αυτά με τα αντίστοιχα των Σαραγιων.

Ο Α.Ο.Πυργου θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές των ομάδων για την άψογη συνεργασία.

Την Κυριακή η αντρική ομάδα αγωνίστηκε στο γήπεδο του Κηπακιου για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής με την αντίστοιχη του Ηρακλή Ζαρκου επικρατώντας με 3-0 αφιερώνοντας την νίκη στον νεαρό Ευαγγελιδη που είχε τραυματιστεί στον αγώνα κυπέλλου με την Αχιλλέα Μπάρας κ ήταν παρών στο γηπεδο.

FB_IMG_1478588713288

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Α.Ο.Πυργου θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Σκαρλέα Κων/νο για την δωρεά μιας πλήρους εμφάνισης στο παιδικό τμήμα της ομάδας. Τέτοιες ενέργειες δίνουν κουράγιο κ ώθηση σε παράγοντες τοπικών ομάδων να συνεχίσουν τη προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς που ζούμε .

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή και ιατρό της ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν.Τρικαλων κ. Σαργιωτη Νικόλαο για την άμεση ανταπόκριση κ τις απαραίτητες κ άμεσες ιατρικές υπηρεσίες του κατά την εισαγωγή στο νοσοκομείο Τρικάλων στο ατύχημα του νεαρού Ευαγγελίδη. Τέτοιες ενέργειες γιατρών αναβαθμίζουν την τοπική μας υγεία. καθώς να ευχαριστήσουμε κ όλο το υπόλοιπο νοσηλευτικό κ ιατρικό προσωπικό για την βοήθεια του.

received_1503203529697050