Τρικαλινά μετάλλια στο πανελλήνιο Παίδων ΤΚD

soat-PANELHNI PaidvnjpgΣτη Χαλκίδα στις το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασιδων

 

Στη Χαλκίδα  πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασιδων (2002-2004) και το Πανελλήνιο Παμπαιδων (2005) με απόλυτη επιτυχία. Συμμετείχαν οι 16 καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας που προήλθαν από τις προκρίσεις Βόρειου και Νότιου Ελλάδας.
Σούπερ απολογισμός με 5 μετάλλια για τον ΣΟΑΤ που τον κατατάσσει στην 5η Πανελληνίως θέση μεταξύ 121 συλλόγων.
Αναλυτικά:
Χρυσο Μεταλλιο
1.ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΊΚΟΒΕΛΑΣ
2.ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ

Αργυρό Μετάλλιο
1.ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΛΗΣ

Χάλκινο Μετάλλιο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πανελληνιονικες γεννηθέντες 2002 ΣΊΚΟΒΕΛΑΣ και ΜΠΛΕΤΣΑΣ λόγω της διάκρισης μοριοδοτουνται από την πολιτεία για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στους Παιδες για 4η συνεχόμενη φορα (2013-1ος, 2014-1ος, 2015-2ος-2016-1ος) ο ΣΊΚΟΒΕΛΑΣ αποδεικνύει την μεγάλη του ποιότητα και τον καθιστά μια μεγάλη Ελπίδα για το Ελληνικό Ταεκβοντο.Με εκπληκτικές 4 νίκες δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης σε κανέναν.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ Ελλάδας στους Παμπαιδες ο ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ με χαρακτηριστικη άνεση αφού πέτυχε 4 εύκολες νίκες με 3 τεχνικά νοκ άουτ!!!
Θεωρείται από τους ειδικούς αλλά και από τα αποτελέσματα του τρομακτικό ταλέντο που θα αφήσει εποχή.
ΑΡΓΥΡΟΣ ο ΤΖΕΛΗΣ με καταπληκτικες νικες και χάνοντας στον Τελικό στα σημεία.
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ο ΜΠΛΕΤΣΑΣ κάνοντας δύο νίκες και αποκλείοντας και το φαβορί της κατηγορίας αποκλείστηκε στον ημιτελικό στον πόντο αφήνοντας όλους άφωνους και κατέκτησε την 3η θέση.
ΧΑΛΚΙΝΗ η Μ. ΤΖΕΛΗ πρωτάρα στο Πανελλήνιο αλλά κάνοντας 2 σπουδαίες νίκες αποκλείστηκε στον ημιτελικό που σημειωτέον έληξε ισόπαλος αλλά έχασε στον χρυσό πόντο.
Πέμπτη θέση για τους ΚΑΡΑΜΑΝΟ και ΑΝΔΡΕΟΥ που για πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο.
Συμμετείχαν επίσης ο Θ. ΛΟΗΣ και ΛΟΗΣ Δ. με αξιόλογη παρουσία αλλά η ατυχία τους στέρησε το μετάλλιο.
Πλήρη ικανοποίηση για τους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σεβομενοι το ευ-αγωνιζεσθαι και το ειδικό βάρος του Συλλόγου σε ένα τόσο απαιτητικό Ολυμπιακό αγώνισμα.
Δηλώσεις Νίκου Παιταριδη
«Για μια ακόμη φορά είμαστε στην κορυφή με τα αποτελέσματά μας έπειτα από μια σκληρή και μεθοδικά προετοιμασία κατατάσσοντας τον ΣΟΑΤ ως έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους Πανελληνιως. Οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους.Εργαστηκαμε σκληρά, μεθοδικα ξεπερνώντας τα όρια και ΠΕΤΥΧΑΜΕ. Η προπόνηση μας έχει υψηλους στόχους γι αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση.Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια βγάζοντας αθλητές σε κορυφαίο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους γονείς και φίλους του ΣΟΑΤ για την στήριξη τους και ιδιαίτερα τους αθλητές μου που ξέρω παίζουν και για μενα.Θα είμαι πάντα ολόψυχα δίπλα τους, συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο μα και όμορφο ταξιδι»
Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές, διακριθεντες και μη, στους γονείς τους, τους εύχεται μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλους τους τομείς στη ζωή τους.