Γεωργιάδης: “Δεν μας ευνόησαν η μπάλα και η τύχη”

14908276_707833579377620_8992348223281980052_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο τέλος:

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Πανσερραϊκός οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών είχαν ως εξής:
Διλμπέρης: Σήμερα πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαριστές μου για την αυταπάρνηση που δείξαν και για τα ψυχικά αποθέματα κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλο. Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι ο αντίπαλος θα μπει με ορμή και περιμέναμε ότι θα είναι καταιγιστικοί και ίσως ολιγωρία στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου μας στέρησε την χαρά της νίκης. Σαφώς και το αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάσαμε είναι κάτι το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει, ούτε την ομάδα και την ιστορία της αλλά πολλές φορές και αυτό είναι επιτακτική ανάγκη. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση και σε αυτό το βαθμό. Έχουμε νέα παιδιά. Ο ΑΟΤ αξίζει επίσης συγχαρητήρια. Έπαιξε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ίσως σε κάποιες στιγμές, ιδίως στην φάση του δοκαριού σταθήκαμε τυχεροί.
Γεωργιάδης: Είχαμε την καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προυποθέσεις. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Από μια απροσεξία κατάφερε ο Πανσερραϊκός να προηγηθεί , συνεχίσαμε την προσπάθειας μας αλλά τελικώς καταφέραμε μόνο να ισοφαρίσουμε. Ο αντίπαλος έκατσε πάρα πολύ πίσω. Εκεί είναι ακόμη πιο δύσκολο. Κάναμε τις ευκαιρίες. Η μπάλα και η τύχη δεν μας ευνόησαν. Συγχαρητήρια και στον Πανσερραϊκό. Είμαι ικανοποιημένος απο την προσπάθεια. Έδωσε πολύ ορμή από δεξιά (σ.σ Μπαϊκαρά). Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε πολλά μας αδικεί κατάφωρα η ισοπαλία. Η εμφάνιση ήταν καλή. Ο αντίπαλος δεν είχε πολλές προϋποθέσεις. Ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα. Αν οι ευκαιρίες είχαν μπει θα ήταν όλα πιο εύκολα και πιο καλά.
Τσελεπίδης: Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ αντίπαλο με ποιοτικούς παίκτες. Δώσαμε το 100% όλοι οι παίκτες. Παίξαμε στην έδρα μας και χάσαμε και είπαμε πως θα ρθούμε για το αποτέλεσμα. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα έχει πολύ ψυχή. Σε αυτό το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και θα πηγαίνουμε για το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα εδώ. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο.
Σαρακατσάνος: Δυστυχώς, παρόλο που ήμασταν πολύ καλύτεροι. Το μοναδικό λάθος το πληρώσαμε. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Ήδη έχουμε χάσει βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να φτιάξουμε μόνοι μας την ψυχολογία μας. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς στην Football League. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να αντιστρέψουμε την κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολλά κομμάτια.