Έχει αγώνα σήμερα!

 ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ  TRIKALA - AEK (BASKET LEAGUE 2015-2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 5 τα Τρίκαλα υποδέχονται την ΑΕΚ

Την εξαιρετικά φορμαρισμένη ΑΕΚ που μετράει μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη υποδέχονται τα Τρίκαλα BC Aries σήμερα στις 5 στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων.

Οι «κυανέρυθροι» αναμένατι να παίξουν ξανά χωρίς τους Τσαγκαράκη και Λίποβι τους οποίους ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να έχει έτοιμους στο παιχνίδι της άλλης εβδομάδας με την Κύμη και ως εκ τούτου δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή τους στο απογευματινό παιχνίδι.

Από την άλλη ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων της εβδομάδας που πέρασε και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Η ΑΕΚ που κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Λάρισας αφού όλα τα καταλύματα της περιοχής μας λόγω του τριημέρου ήταν γεμάτα δεν θα έχει στην σύνθεση της τον Ράνταλ Φάλκερ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τα εισιτήρια

Εισιτήρια μέχρι και τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου θα πωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου 7 Τρίκαλα) μέχρι και τις 2 το μεσημέρι και οι τιμές τους είναι 10 €, 15 € και 20 €. Στην συνέχεια τα εναπομείναντα θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Καλό θα ήταν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ώστε να μην ταλαιπωρηθούν στην πόρτα.

(*) Για λόγους ασφαλείας το πάρκινγκ στο Δημοτικό κλειστό δεν θα λειτουργήσει.