Λυχναράς: “Δεν μ’ ενδιαφέρει τι λέει ο Γιαλιάς -να επέμβει εισαγγελέας»

4d168309faf246ac86b4d28deaca7fc8_LΕπίθεση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα  έκανε  Άρης Λυχναράς

Σε πρόσφατες δύο συνεδριάσεις ο Χ. Γιαλιάς ζήτησε την παραίτηση του ΔΣ ήταν και αιχμηρός κατά του Λυχαναρά και αυτός σήμερα βρήκε τρόπο να …αντεπιτεθεί

Aναλυτικά ο Γιαλιας ανέφερε πρωτος : «Πρέπει πρώτα να παραιτηθεί το προεδρείο. Να γίνει ερασιτεχνική η κατηγορία. Να χάσω το 1.000.000 που έχω βάλει και να το πάρω όταν θα ανέβω. Να πάει πίσω μια εβδομάδα το πρωτάθλημα και το προεδρείο να πάει σπίτι του. Κινδυνεύουμε με πτώχευση, ιδιαίτερα από τους εργαζομένους, κινδυνεύει η διοργανώτρια.
Να μην αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς πόρους. Να έχουμε κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών. Να μην αρχίσει το πρωτάθλημα για όσο χρειαστεί.

 

Με  δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο  εκπρόσωπος του Κισσαμικού και β’ αντιπρόεδρος της Football League αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ΔΣ της Τετάρτης (19/10) και την κόντρα ομάδων με το προεδρείο, ενώ τόνισε πως όποιες ομάδες δεν μπορούν να αντέξουν τις συνθήκες μιας επαγγελματικής κατηγορίας, μπορούν να πάμε στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λυχναρά:

Για τη νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Κατ’ αρχήν θέλω να τονίσω πως αυτά που θα πω τα λέω προσωπικά σαν μέλος του Δ.Σ. της Football League. Εκφράζω τις απόψεις μου και τις απόψεις του Κισσαμικού και όχι το προεδρείο. Δεν εκπροσωπώ άλλα μέλη του συμβουλίου. Είναι κακή εξέλιξη η νέα αναβολή του Πρωταθλήματος. Κάνουμε προπόνηση τρεις μήνες, τα έξοδα τρέχουν και πρέπει να ξεκινήσουμε για να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε. Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεται στα γήπεδα και όχι για να το αναβάλουμε».

Για το οικονομικό κομμάτι που θέτουν ως αναγκαία προϋπόθεση αρκετές ΠΑΕ: «Είμαστε ένας συνεταιρισμός. Δεν μπορείς να περιμένεις από την πολιτεία και από τρίτους να σε χορηγήσουν, αν δεν έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου για να προχωρήσεις με ίδια κεφάλαια».

Για τις καταγγελίες Γιαλιά για τα στημένα: «Δεν με απασχολεί τι λέει. Ο Κισσαμικός ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες σερί. Πέρσι αν και ήμασταν νεοφώτιστοι βγήκαμε έκτοι με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Αδιαφορώ γι’ αυτά που λέει ο καθένας. Εγώ κοιτάω τα του οίκου μου. Λυπάμαι που κάποιοι αναφέρονται σε άλλες ΠΑΕ. Να επέμβουν τα αρμόδια όργανα».

Για το Δ.Σ. της Τετάρτης: «Έκαναν μόνοι τους ψηφοφορίες, όταν είχε περατώσει το Δ.Σ. και ο πρόεδρος είχε αποχωρήσει. Πήγαν στην ΕΕΑ σήμερα με μηδέν ιδιότητα, μόνο σαν ΠΑΕ. Είναι ανοίκειες και αντικαταστατικές ενέργειες αυτές. Είχαν το θράσος πολλοί να λένε στα μέλη του προεδρείου που αντιδρούσαν “κρύβεστε πίσω από τα καταστατικά”. Για ποιο πρωτάθλημα μου λέτε; Εμείς, ο Κισσαμικός στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Θέλουμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα άμεσα και να προσφέρουμε αυτό που θέλει ο κόσμος. Όποιος δεν μπορεί να πάει στη Γ’ Εθνική. Θέλουν να κάνουν την κατηγορία ερασιτεχνική. Υπάρχει ερασιτεχνική κατηγορία, η Γ’ Εθνική. Να πάνε εκεί». πηγή