Τσαγκαράκης: «Νίκη αφιερωμένη στον κόσμο και τον πατέρα μου»

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής δήλωσε στο τέλος:

“ Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας, μου άρεσε πολύ ότι έχουμε το πνεύμα του μαχητή. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι , κάναμε πολλά λάθη, πιστεύω πως δεν είχαμε πολύ μυαλό αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Απόλλων Πάτρας χωρίς να κάνω ούτε εγώ, ούτε η ομάδα σαν σύνολο ωραίο παιχνίδι καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μας έδωσε πολύ ενέργεια με την καρδιά του, μας βοήθησε πολύ”.

Σε ερώτηση  για τo που αφιερώνει τη νίκη απάντησε: «Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι που μπορούσε να με δει ο πατέρας μου, και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να το κερδίσουμε. Εκτός από αυτόν το αφιερώνω φυσικά και στον κόσμο των Τρικάλων και θέλουμε να τους δώσουμε την καρδιά μας και να εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι καθώς έχουμε πολύ δουλειά ακόμα.»

 

Από την άλλη ο Γιώργος Τσιάρας δήλωσε:  «Βασικά είμαστε πολύ προβληματισμένοι για το πώς πήγε το παιχνίδι αφού θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Για μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος κάποιες λεπτομέρειες στα πλάνα μας που είχαμε στην άμυνα δεν τα κάναμε σωστά, κάποια λάθη στην επίθεση και δώσαμε ευκαιρία στα Τρίκαλα να βρουν ρυθμό και να βάλουν κάποια σουτ κρίσιμα, και να κερδίσουν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθώς η συνέχεια είναι δύσκολη».

Για την επιστροφή του στα Τρίκαλα (τιμήθηκε από την ΚΑΕ για την προσφορά του πέρυσι) απάντησε:  «Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά εδώ πέρυσι με την ομάδα, σίγουρα ήταν ωραία, από εκεί και πέρα τώρα είμαι στην ομάδα της Πάτρας και το μόνο που με νοιάζει είναι να πηγαίνει καλά η τωρινή μου ομάδα.»