Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Συνάτηση με 32 Ενώσεις η αντιπολίτευη της ΕΠΟ

Συνάτηση με 32 Ενώσεις η αντιπολίτευη της ΕΠΟ

Τριάντα δύο  Ενώσεις στη συνάντηση Γραμμένου

Σε συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, βρέθηκαν 32 ΕΠΣ, αφού και ο Νίκος Τζώρτζογλου έκανε την έκπληξη (βάσει των τελευταίων δηλώσεών του) και στέλνοντας τον αντιπρόεδρο της Ένωσης του Ηρακλείου, επιβεβαίωσε ότι κι εκείνη θα συστρατευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: Μακεδονία, Αθήνα, Ανατολική Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Γρεβενά, Δράμα, Δωδεκάνησα, Ζάκυνθος, Θεσσαλία, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Ήπειρος, Κυκλάδες, Λάρισα, Λέσβος, Ξάνθη, Πέλλα, Πρέβεζα-Λευκάδα, Σάμος,, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Φωκίδα, Χαλκιδική, Ευρυτανία Ηράκλειο, Σάλα, Σέρρες (εκπρόσωπος της πλειοψηφίας), Αχαΐα (εκπρόσωπος της πλειοψηφίας), Αργολίδα (εκπρόσωπος της πλειοψηφίας), Football League (εκπρόσωπος της πλειοψηφίας).

Στο σύνολό τους οι Ενώσεις υπέγραψαν μια διακήρυξη, μέσω της οποίας ορίζεται η στάση που θα κρατήσει η αντιπολίτευση στις προσεχείς εξελίξεις. Εκείνη, λοιπόν, περιστρέφεται γύρω από τρεις άξονες και πιο συγκεκριμένα τους εξής:

1. Να αποτελέσει ισότιμο συνομιλητή στις διαβουλεύσεις και στις διεργασίες που θα γίνουν με την παγκόσμια συνομοσπονδία.

2. Το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ να μείνει ως ισχύει σύμφωνα με το Καταστατικό.

3. Η προσωρινή διοίκηση να έχει σύντομη θητεία.  πηγή φιλαθλος

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top