Παρουσίασε Τσέκο και φανέλα ο Ερασιτέχνης Αίολος

 

 

20161013_182318Σε νέο πόστο πλέον ο  Χρήστος  Τσέκος

Τον νέο Γενικό Διευθυντή Ακαδημιών τμημάτων υποδομής παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης Αίολος

Στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρο της διοίκησης κ Νίκος Χλωρός που στην εισαγωγική του τοποθέτηση έκανε και μια μικρή αναδρομή στην πορεία των τμημάτων του συλλόγου, ωστόσο η είδηση της ημέρας βγήκε από την παρουσίαση και την ομιλία του Χρήστου Τσέκου που δήλωσε με την γνωστή ευθύτητα που τον διακρίνει πως « στην πόλη των Τρικάλων έκαναν μόνο φίλους δέθηκα μαζί τους αγάπησα την πόλη και δεν το κρύβω πως θά’ θελα να περάσω τα υπόλοιπα  χρόνια της ζωής μου εδώ»

Ο Χρήστος Τσέκος λοιπόν αναλαμβάνει το νέο του πόστο σε ένα νέο ‘άνοιγμα που κάνει η ακαδημία του Ερασιτέχνη. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα εμφάνιση (στολή) των τμημάτων της ομάδας που στη καινούρια σεζόν θα  ντύνεται από την εταιρία «Αθλος» η οποία μάλιστα φέτος εμφανίζεται και στο πρωτάθλημα της basket league  αφού  ντύνει και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για τη συμφωνία με τον Αίολο μίλησε και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Αθλος  (κ. Θ Βαντόλας) που εδρεύει στα Γιάννενα , ενώ με αφορμή την σημερινή εκδήλωση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ Χλωρός τοποθετήθηκε και για τα πρόσφατα συμβάντα που διατάραξαν τις σχέσεις του συλλόγου με τη διοίκηση της ΚΑΕ και μάλιστα αυτή τη φορά φάνηκε ενωτικός  τα θέματα είπε: “Δεν  ήταν προσωπικά όλα πλέον είναι καλά ,  εγώ προσωπικά μιλάω  σχεδόν καθημερινά με τον κ Ρουσιαμάνη και πιστεύω πως όλοι μας έχουμε ένα κοινό σκοπό, να στηρίξουμε την ομάδα που μας εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ , για αυτό απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Τρικαλινούς να βρεθούν το Σάββατο στο Κλειστό για να στηρίξουν την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας”.

Για την δομή και την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής μίλησε ο Παναγιώτης Τσιμέας ο οποίος αφού εξήρε την δουλειά του Κώστα Ευαγγελακόπουλου που ξεκίνησε την όλη προσπάθεια στάθηκε και στο γυναικείο τμήμα λέγοντας πως αξίζει περισσότερης προσοχής απ’ όλους. Για την συνεργασία με τον Χρήστο Τσέκο είπε “ότι θα μας αλλάξει επίπεδο”.

Τέλος στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (ww.aiolosbc.gr) την οποία επιμελήθηκε ο Σάκης Γούσιος.

20161013_183757

 

20161013_181028